Nyt se on sitte ohi, kesäloma. Tänää on jo oikeastaan vapaapäivä tulevista viikonlopputöistä. Kävin vähä asioil lähikaupungis (tai samaa kaupunkiahan me nykyään ollaan!). Samal kävin vähä kaupoil, ku oli työhousujen tarvis. En tiiä mitä tää nyt ihmisestä kertoo, et kaikki ostokset pitää aina leväyttää muidenkin silmille. Jalka suussa Täs näit kuitenkin on.

1314631889_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Niit housui ei kyl oo kuvas, eikä ihan kaikkee muutenkaa.

*kirjainsabloona ja kynäpaketti, eli tarkotus olis kirjottaa näil kynil, joita voi käyttää kaikil materiaaleil, joihinkin maalattuihi puisii juttuihi.

*lämpömittari, jota suunnittelin myös johonkin maalattavaan juttuun. Yhen ostin kokeeks. Toi on tommonen lituska, askartelukaupasta ostettu.

*paskipaperia 100e -kuviolla, ei heikkohermoisille.Silmänisku

*kukka -mappikansio ja kovakantinen vihko alesta.

*4 rautakoukkua, jotka on menossa terassille käyttöön.

*ketjua korujuttuihin

*must -ostos: lehmä-maitotölkin muotonen kermanekka, joka nyt sitte käytössä todettiikin hieman hankalaks ruikkijaks. Pitää varmaan miettii mitä muuta siinä vois säilyttää, jos ei hermo kestä tota ruikkimista. Yleensä nostankin sen ihan aidon maitotölkin kahvipöytään.

Löysin myös työkengät sisäkäyttöön, sekä uikkarit, niitähän tarvii tähä aikaa vuodesta hirveesti... Mut NYT  kun aion taas alotella tän uintiharrastuksen, niin rekvisiitta pitää olla kunnossa!!Cool (toivottavasti ei ehi jäädä pieneks toi puku ennen käyttöä...)