Vihdoinkin ole saanu itestäni muutakin tekelettä irti, kun langoista syntyvää. Askarteluideoita on ollu valtavasti, mut alottaminen on tökkiny jo pitkään. Nyt pidin äipän kanssa askarteluillan ja sain monta juttua ainakin alulle. 

Meiän ovikranssi näytti yks päivä hieman omituiselta. Asia jäi vaivaamaan ja palasin uuelleen kattomaan, mikä sitä oikein vaivasi. Siinä on 2 punatulkkua  yms. Oikeat linnut oli käyny nyppimässä epäaidot linnut kaljuiksi!  Kaikki höyhenet olikin pitkin rappusia.  Elottomat linnut oli siksi niin oudon näkösiä. :) 

Tein siis uuen kranssin ja heti jouluisella vaihteella. 

Styroxrinkula on päälystetty punasilla kangassuikaleilla, jotka on kiinnitetty taakse hengettömillä nuppineuloilla. Kuumaliimalla kiinnitetty hopeisia ja punaisia joulupalloja, sekä pieniä punaisia kimallepalloja. Hopeisten päälle yksityiskohdiksi pieniä enkeleitä. Punainen rusetti keskelle roikkumaan. 

koo%20024.jpg

koo%20023.jpg

En ostanu tähän mitään uutta, vaan kaivelin kaapista mitä löytyy. Suoranaista kierrätystä on nää foliotuikkupohista tehdyt kukkaset.  Varmaan ihan ekoilta käymiltäni kädentaitomessuilta olen ostanu tommosen metallisen rannerengaskiemuran, johon piti pujottaa pieniä helmiä. Tein sen silloin valmiiksi, mut en koskaan käyttäny. Nyt kierittelin sen tähän kranssiin kimaltelemaan. 

Saas nähä mitä näiltä kädentaitomessuilta löytyy. :) Mukavaa viikonloppua kaikille!