Viikko pelkkää aamuvuoroa tarkottaa, että kaikki tekemiset on täyttä tonttuilua.  Etenkin aamut on hankalia. Illalla on ihan käsittämättömän vaikea mennä ajoissa nukkumaan.  Toisaalta en oo myöskään jaksanu tehä juurikaan käsitöitäkään.

Lisää helmiä piti kuitenkin tilata! Tällä kertaa kokeiltiin HelmiQ :ta. Meiän (Nekun ja minun) osuus näyttää tältä:

helmet%20001.jpg

Koruvaijereita lukon kanssa ja ilman, korviskoukkuja ja tappeja hopeisina ja kullattuina, erilaisia helmiä, linkkejä, nahkanauhaa, lukkoja, välirenkaita jne. Jotain valmistakin on näistä jo syntynyt. Niistä ehkä tuonnempana, jos ette kyllästy näitä kyhäelmiä kattelemaan. Silmänisku

Eilen pomo kanto pussin meiän toimistoon ja pyys tekemään tonttuja, jos joku ehtii. Ainahan nyt sen verran ehtii, kun on käsitöistä kysymys! Tein pari tonttua. Ne jäi tietysti sinne yhteisiin tiloihin, joten kotona piti väsätä niitä vähän lisää.

siementontut%20-10.jpg

Tässä on Nekun ja minun tuotoksia. Jalka suussa Tarvikkeina on käytetty sukkahousuja, nauhoja, kauraa, silmiä, ompelulankaa sulkemiseen, pumpulia, huovutusvillaa. Keskimmäinen tonttu on hieman takavetoinen, kun peräpeili pääs vähän leviämään. Mukana on myös vuoden pakolaistonttu, mato, sekä yksisilmäinen stressipallo.  Kyllä oli ainakin hauskaa näitä tehdessä. Todettiin mm. se, miten moniselitteinen sana voi olla silmäpako. Silmänisku Töissä käytettiin tonttuhattuaineena punasta huopakangasta, mut meillä ei sitä ollu, joten leikeltiin Nekun punasista sukkareista pätkiä.

Käsittämättömät 3 päivää vapaata viikonloppua! Sillä mennään!