Aiemmalla lehtienselausmaratonillani löysin tällasiin ohjeen. Se löyty Moda 7/2013. Lanka on Nallea ja puikot 2,5. 

Polven toteutus oli jo vähä kummallinen, mut selätin sen. Kantapää osottautu kuitenkin niin kummallisesti selitetyksi, että päätin purkaa sen ja tehä normit ilman vahvistusta.  Kaiken kaikkiaan ohje oli jotenkin vaikeaselkonen. Tuntu, että saman ois lopulta voinu sanoa helpomminkin. 

2015-08-12%2008.49.23.jpg

Näillä sukilla myös mukaan Enkulin musahaasteeseen. 

Olen siirtäny kaikki seuraamani blogit Vuodatuksen uutisvirtaan, jossa päivittyy aina se, jossa on jotain uutta blogattuna. Aikasemmin olen jostain syystä vierastanu koko uutisvirtaa. Olen ollu epäluulonen. Ehkä se johtu Vuodatuksen uusiutumisen ongelmista. Lisäksi luin ennen blogeja blogilistan kautta. Nythän se on lopetettu.   

Nyt kun olen kokeillu uutisvirtaa, niin olenkin siihen oikein tyytyväinen. :)  

Tänään kävin ekaa kertaa piiiiitkään aikaan kirpparilla. Ostin vain yhen pokkarin.  Mitenkä sitä on tullu niin kriittiseksi, että jokaisen löytämänsä jutun kohalla huomaa perustelevansa itelleen, miksi ei kuitenkaan kannata ostaa.  Kun perhe on pienentyny ja tavaroille on helpompi löytää paikkoja kaapeista, on myös säilytettävien tavaroiden tarve selvästi muuttunu kriittisemmäksi. Siksi ei viittis ostaa kirppariltakaan mitään, mille ei oo ehottomasti tarvetta, tai tuu selkeetä ahaa-elämystä. 

Nuorimmalla on ammattikoulu alkanu ja elämä alkaa pikku hiljaa mennä taas uomiinsa kesälomien jälkeen.  Nautitaan vaan ihanista loppukesän päivistä. Koko kesänä ei oo tullu vietettyä aikaa terassillakaan, kun ei oo tarennu ees päiväkahvia sielä juoda.  Nyt on muutamana päivänä juotu sielä kahvit.