Käytiin Nekun kanssa eilen pikkujoulukeikalla. Soiteltiin joululauluja huilulla ja kosketinsoittimilla (koska pianoa ei ollu).  Se oli meiän eka yhteinen esiintyminen. Kokoonpanomme nimi on toistaiseksi No Name. Jalka suussa Ehdolla oli myös Duo Family, Duo Nertsa, Duo Rytmihäiriö ja Duo Hippokampus. Älkää kysykö mistä nää kaikki tuli.

Pitihän meiän nyt olla yhdenmukasesti pukeutuneitakin. Siispä ompelin tämän oman hameeni seuraksi Nekulle saman tyylisen hamosen. Omassanihan on myös tyllialushame. Tämä Nekun hame on pallohameen kaavoilla ommeltu. Kaavatkin oli jo vuos sitte piirretyt.

Nean%20pallohame%20-11.jpg

Ohje löytyy Suuri Käsityö -lehen numerosta 3/2010. Nyt huomaankin, että yks juttu jäi puuttumaan... Nimittäin ohjeessa on laitettu myös kuminauha tonne hameen alaosaan vuorin ja kankaan liittymäkohtaan. Hmmm. Ihmettelinkin, miks hame ei oikein kunnolla pallottanu. Pitääpä ottaa uuelleen syynäykseen. Joskus auttaa, kun lukee ohjeet!! En tehny vyötäröäkään ohjeen mukaan, vaan ostin leveää rimpsureunaista kuminauhaa, jonka jätin näkyviin vyötärönauhaksi. Vuorikangas on jotain mustaa ja venyvää trikootyyppistä kangasta. Taskut jätin myös pois, koska kangas ei ollu muutenkaan niin laskeutuvaa, kun ohjeessa. Tää on tämmöstä nk. taftia.