Kävin viime viikolla Tampereella ja siellä tuli kierreltyä kaikenlaisia kauppoja ja kahviloita. Yhessä paikassa iskin silmäni tähän:

viio%20028-normal.jpg

Tarkotan tota valkosta häkkyrää. Otin pois katosta roikkuneen rukinpyörän ja viritin tän sen paikalle.  Tällä hetkellä pitänee tunnustaa, että lopullinen keksintö odottelee keksiintymistään, Tikrun sanoja lainatakseni.  Nyt olen roikottanut koukuissa vähän sitä sun tätä ja katellu, mikä näyttää mukavimmalta. 

Hauhon kirpparilta löysin noi vihreet kynttilähäkit. ei ne tohon oo jäämässä lopullisesti, kuhan sommittelin. Kirpprilta löysin myös ihanat kengät, sekä aihion askartelua varten. Tälle kehilolle on on ihan oikeesti olemassa suunnitelma. Sanon tän lähinnä siks, että rauhottelisin itteäni. Kaappeihin on alkanu kasaantua kaikenlaista "roinaa" oottelemaan ideoiden toteutusta. Pää toimii nopeemmin, kun kädet...

viio%20023-normal.jpg

Kirppikseltä löyty myös tämmönen jännittävä loota. Se oli aivan pakko ottaa matkaan. :)

viio%20025-normal.jpg

Tampereen tuliaisina toin kotiin myös Paola Suhosen suunnitteleman optisen palovarottimen, ötökän muodossa. 

Loma vetelee viimesiään ja on aika viritellä pääkoppa työvalmiuteen. Loma on ollu ihan mukavaa rentoutumista. Se ei oo mukavaa, että minun loman jälkeen lomailee jälkikasvu ja lopulta mies. Kaikkien loma siis eri aikaan. No. Kaikkea ei voi saada. Ei edes ihan joka kerta.