Vihdoin sain pääteltyä tän naisten Jussi -pipon. En tiiä voiko tätä enää Jussiksi ees sanoa, joten taidan ristiä sen "Jussiinaksi".

Lanka on 7-veikkaa ja ohje löytyy Novita Syksy 2005 -lehestä. Olin laittanu ton mallin jemmaan jo kauan sitte, mut nyt vasta sain kokeiltua. Kyllähän tässä näkee meikäläisen kirjoneuletaidot. Noi salmiakkikuviot on selvästi kireämpiä, kun taas noi yksväriset osiot on löysempiä. Siitäkin huolimatta, että yritin antaa reilusti lankaa kahen langan kuvioille. Ei tää oo kenenkään pipo, kunhan tein omaks huviks.

Viel ois yks näyttöpäivä. Tällä hetkellä on hirrrrvee väsymys, ihan fyysisestikin, kun olen taas kukkunu illalla pitkään ennen nukkumaanmenoa.  En vissiin opi ikinä.  Oma näyttö ei täl hetkel juurikaan enää rassaa, muutoin, kun kirjalliselta osalta ja onhan siel viel se näyttökeskustelukin. Ajattelen vaan, että asioilla on tapana selvitä. Toisaalta joudun ottamaan ens viikolla yheltä opiskelijalta näytön vastaan, eli nyt, kun on tuutti jo ihan täynnä tätä näyttöasiaa! Viikonlopun aikana on vaan nollattava pää ja alotettava maanantaina puhtaalta pöyältä. Onneks on viikonloppu vapaata.

Kohta pääsen herkuttelemaan! Tein nimittäin oikein kahta ruokaa. Itelleni tein maksakastiketta ja koska se ei oo muiden herkkua, tein suosiolla toisille lihakastiketta. Ja niitä rakkaita perunoita tietenkin! Vaikka nekään ei kyl oo muiden herkkua tässä talossa. Paitsi tietty ranskalaisina ja sipseinä....