Kävin tänään shoppailukierroksella. Ensin kiersin muutaman sisustusliikkeen, joista löyty niin sulonen pääsiäistipukoriste, että se piti ottaa mukaan. Lisäksi mukaan tarttu puinen teksti, jossa lukee Welcome back. Se tulee meiän ulko-oven sisäpuolelle. 

Kaikkea ihanaa silmänruokaa oli sisustusliikkeet pullollaan, mut aina tulee mieleen, että mihin miä tän laittaisin. Olen kantanu kotiin aikojen saatossa niin paljo kaikenlaista "tarpeetonta", että ostaessa on tullu jo aika kriittiseksi.  Sit ois tietty kiva, jos ne sisustuskaupan tuotteet sopis jollain lailla yksiin jo olevan sisustuksen kanssa. Tää kriteeri tyrmää sitte jotkut ostokset. Jos en heti tiiä mihin ostokseni kotona asettaisin, niin en uskalla ostaa. Saatan kyllä käyä hiplailemassa sitä tuotetta useitakin kertoja aikojen kuluessa. :) 

Kahvilanautinnon jälkeen jakso taas jatkaa kierrosta, nyt suuntana oli kirpparit. Kävin kahella kirpparilla ja lisäks leipomossakin.  Kirppareilta löyty liivitunika, kankainen, tummanpunanen. Tykästyin siihen heti. Myös löytämäni musta vakosamettihame on just passeli.  Mut sit tää kanahäkki! Aivan ihana. Tykkään tästä ihan tosissani! 

Kaikki tietää, että kirppistelystä saa usein vain silmäniloa elämään, mut joskus vaan onnistaa!

lio%20006-normal.jpg

Tohon kanahäkkyrään voi laittaa vaikka hedelmiä, eli ei se nyt pelkästään pääsiäiskoriste minusta oo.  Keskellä on uusi sulonen pääsiäskoristeeni. Oikealla oleva puuloota tarttu mukaan jo eräällä aiemmalla kirppiskierroksella.  Oli tarkotus sitä vähä tuunailla pääsiäisemmän näköseksi. 

lio%20011-normal.jpg

Tunikakuva on vähä kehno, mut siitä näkee ainakin kuosin. Tunika on suomalaista Aino -tuotantoa.

lio%20005-normal.jpg

Vähän aikaa sitte sain vielä anopilta ison lootan "kaikenlaista".

lio%20002-normal.jpg

Hän ei kuulemma enää tee mitään (näkis vaan...) ja halus antaa kaikki varastonsa minulle; vetoketjuja, erilaisia nauhoja, pitsejä, tukikangasta, hapsuja, vinonauhaa, merkkauslankaa jne. 

Askarteluun käy varmasti ainakin. Minusta on kiva, kun tekee jotain, niin voi penkailla omia varastoja, eikä aina tarvii ostaa kaikkea erikseen.  Näitä vanhoja nauhoja oon äskettäin käyttänykkin niissä sydämissä, joita aiemmin näytin. Olen tehny niitä jo tosi monta ja jaellu tutuille. 

Nyt tuntuu jo tosi keväältä, 9 astetta lämmintä. Säätiedotus on kuitenkin luvannu tuleviin päiviin jotain ihan muuta. Vaan eipä sitä kannata turhia murehtia. Kyl ne lumet viimeistään juhannukseen mennessä sulaa taas pois. :)