Näitä "graaveja" sydänkoristeita olen tehny jo pitkin vuotta ja aina ne jotenkin katoaa johonkin.  Mulla on keittiössä sellanen teline katossa, johon laitan aina uusia roikkumaan "pahan päivän varalle". Siinä on myös ne, jotka aion pitää itse.  Eilen tuli väkerrettyä 3 uutta.  

tarvikkeet:

*2 sydänkuviota kankaasta (eri värisiä yleensä)

*vanua täytteeksi

*pitsiä, nappeja, helmiä ja mitä vain irtohärpäkkeitä, mitä saa kiinnitettyä sydämiin. 

*lankaa valinnan mukaan ja neula, sekä tietysti sakset. Reunat on huoliteltu päältä päin tarkoituksella graavin näkösiksi. 

Sydämet ovat siis kaksipuoleisia.

Mukavinta on just se, miten erityisesti jotkut sydämet saavat inspiraation oikein elämään. Kaikissa ei oo sitä samaa tunnetta, mut jotkut on jotenkin erityisiä. Jälkikäteen on kiva kattoa, mikä koristelu on  missäkin, ja  mistä se härpäke on meille tullu. Yks oli sellanen, että Nekku pienenä tyttönä löys tieltä pienen metallisen killuttimen, jonka kanto kotiin. Se on ollu meillä jemmassa ja laitoin sen kerran yhteen sydämeen kiinni. Se on aivan erityinen sydän. :)

2015-07-25%2021.37.06.jpg

En oo pitkään aikaan innostunu mistään askarteluun liittyvästä, vaikka mulla on nyt se ns. askarteluhuone, kun on lapsia muuttanu pois kotoa.  Nyt kun menin sinne istuskelemaan ja vääntelemään lootia, niin syntyi jonkinlainen inspiraatio. Sitä ei aina tuu, vaikka kuinka vääntäis lootia. 

Sydänten jälkeen tein nämä siepparit, jos näitä nyt enää sieppareiksi voi edes sanoa. Mulla on nää siepparit nyt jotenkin tullu jäädäkseen. :) En enää tiiä, miten paljo olen niitä jo tehny.  

tarvikkeet:

*kirppikseltä löytynitä rannerenkaita

*hopeista ja kultaista virkkauslankaa, sekä neula

*vanha 40 -luvulta oleva aikakauslehti

*höyheniä, helmiä, liimaa

kuvat ovat molemmin puolin. 

2015-07-25%2021.39.20.jpg

Lehessä oli suuri määrä ihmisten kuvia. Osa oli ilmotuksia heidän merkkipäivistään, osa oli jotain tapahtumailmotuksia.  Tuntui jotenkin väärältä ottaa käyttöön vain kuva, joten osaan laitoin myös tekstiosion roikkumaan.  Vieläköhän nämä henkilöt ovat olemassa. 

2015-07-25%2021.40.48.jpg

Tästä henkilöstä ei löydy  muuta tietoa netistä, kuin että pianisti 30- ja 40 -luvuilla. 

2015-07-25%2021.41.15.jpg

Katoinkin just haulla, että tämä henkilö eli 1903-1965. Esittänyt pianomusiikkia; mm. Debussyä, Prokovieviä, Albeniziä...

Tämän jälkeen jatkoin vielä muita juttuja, mut ne on vielä kesken.  Inspiraation syttyessä, ei koskaan voi tietää, mikä on lopputulos. :)