Sain työkaverilta lankaa ja toiveen tehä siitä ohjeen mukanen kaulaliina. Lankaa oli 4 kerää ja se oli kuulemma Tallinnasta tuotu. Neuletekniikka oli sama, kun Frilla -langoissa, mut langan "syvyys" oli paljon matalampi. Tästä johtuen langan reunus pyöri koko ajan sormenpäissä silmukoita neuloessa ja oli hieman hidasta. Frillassahan se putoaa sinne kauemmas, eikä haittaa neulomista. Ekan kerän tein aika nopeesti, mut sit pudotin 2 silmukkaa niistä 14:sta, enkä saanu niitä enää millään kiinni. Koko setti meni purkuun ja uudelleen alotukseen. Pelkäsin koko huivin ajan, että silmukka putoaa, mut ei onneks enää. 

Neuleen pinta on pehmeää, sammalmaista pöperöä. 

2015-10-06%2017.56.02.jpg

Lopullista pituutta en tullu mitanneeksi, mut onhan tää ihan reilu. Huivin olemus on sellanen paksu, putkilomaisen tuntunen, mut kuitenkin kaulaan taipuisa. 

Oli ihan kiva kokeilu, kun aina neuloo niitä itelle tuttuja lankoja. Langassa kulki toi väritys sillai jännästi, että yhessä kerässä ja sillä 14:lla silmukalla harmaa pysy aina sillä toisella puolella ja musta sillä toisella puolella. Pieniä pilkahteluja välillä toisin päin.  Se oli ikävää, että parissa kerässä oli SOLMUJA ja voit varmaan arvata miten helppo tällanen lanka on päätellä.  Erittelen langan aina niin pieniin kun voin ja sitten solmin vain sinne neuloksen joukkoon. 

2015-10-06%2017.56.28.jpg

Jotain vekkulia tässä tuotoksessa on. Omistaja vaikutti erittäin tyytyväiseltä. :)