Vaihteeksi. Sitähän ei ookkaan ollu vähään aikaan. Jalka suussa

Käytii anopin kanssa kirppiskierroksella parilla kirpparilla. Löysin kaikenlaista tarpeellista ja tarpeetonta (?).

kirppis%20ym%20004.jpg

Lasilautasia 6kpl, puinen lautanen (maalausjonoon...), leveää kuminauhaa 3 kpl Nekun ompeluhommiin. Toi metallihäkkyrä ei oikein nyt näy tässä kuvassa, mut sillekin on suunnitelma olemassa. Kissafani -lehti ja sininen kansio papereineen on myös Nekulle.  Oli huisin halpaa!!

Lisäks löyty hyvä ja tukeva naulakko, jonka aion viedä Nekun (tai poikien) huoneeseen, kasseja yms. varten. Naulakon päällä pussissa (hyvin näkyy...) Pom pom -lankaa.  Todisteena siitä, että olen tehny myös käsitöitä, on Triinu -huivi, joka on jo yli puolen välin.

kirppis%20ym%20002.jpg

Eilen kävi aika erikoinen juttu, kun oltiin kotoa poissa. Kotiin palatessamme rekka seikkaili meiän pikkutiellä ja pihalla oli iso kuorma puita, oikein runkoja! eikä me oltu ees mitään tilattu! Just oltii saatu oma klapikuorma pinottua pihalta pois ja pressu oli levitettynä pihalle sateessa puhistumaan. Siihen pressun päälle oli tukit nätisti pinottu, vaikka se oli vähä hankalassa paikassakin.

Mies polkas äkkiä rekan perään ja saikin sen vielä kiinni (se ei siis liikkunu enään :D ) . Puut oli tarkotettu naapuriin! Ne oli lisäks niin isoja, että ei niitä käsipelillä ois siitä saanu mihinkään. Tänä aamuna se kuski tuli kiltisti hakemaan ne puut ja vei oikeaan paikkaan. Kyllä  minua vähä säälitti se touhu. Pressukin meni rikki ja se korvas vielä senkin. Ei oo helppoo.

Tänää ois soittokeikka tiedossa. Ulkokeikka vielä ja vetta tihnuttelee. Toivottavasti ois joku katos laitettu sinne meille, eihän siitä muuten mitään tuu. Korvaukseksi soitosta saan Nekulle ratsastustunnin tai pari.