Suunnitelma 1.

Minulla on nyt 10kpl keltaseks maalattuja leikkuulautoja.

keltaiset%20laudat.jpg

Näistä on tarkotus tehä kesäks semmonen etsintäpeli mökille, tai mihin vaan. Nyt kuitenkin kun kattelen tätä ja pääsiäinen on lähellä, niin voishan näistä tehä pieniä pääsiäistauluja Nekun koulun pääsiäismyyjäisiin. Toisaalta, jos niitä jää käsiin, niin mitä teen useammalla pääsiäistaululla?  Pääsiäinen menee niin äkkiä ohikin. Vähän vetkutusta tähä hommaan, niin pääsiäinen menee ohi, ja jälelle jää vain alkuperänen vaihtoehto. Jalka suussa

Suunnitelma 2.

Ne pääsiäiskoristeet ois jo kaiveltava esiin kellarista ja istutettava ruohot sun muut, että niitä ehtii ees vähän aikaa katella ennen vappuhulinoita. 

Suunnitelma 3.

Tilasin Moda -lehen. Oli hyvä tarjous. Vähän mietityttää, että kannattiko, kun on tullu nyt muutama lehti jossa ei oo ollu mitään erityistä.  Sain kuitenkin halvalla.  Lehtimyyjät on ahdistellu minua jo päiväkausia, parhaimmillaan 3 soittoa päivässä. Tän tilasin kuitenkin kotiin tulleen tarjouksen perusteella.  Jään ooteskelemaan.

Suunnitelma 4.

Sain lahjaks lankakerän.

tanssimatto%20003.jpg

Tää on ihan jättimäinen kerä, vaikka lankaa on vain 200g. Vyötteessä on ohje pipolle ja kaulaliinalle.  En kuitenkaan innostu niistä. Kerästähän sais vähä tota keskireikää suurentamalla jo ihan käyttökelposen turbaanin. Keksintö oottaa siis keksiintymistään, kuten Nalle Puhin kaveri Tikru sanois.  Nyt olen lähinnä kanniskellu sitä varovasti käsissäni paikasta toiseen ja ihmetelly.

Suunnitelma 5.

Nekun huone tarttis saada vähä enemmän lapsen huoneesta nuoren huoneeks. Me alotettiin jo poistamalla lähes kaikki videokasetit ja lastenkirjat. Mutta kun minussa asuu se hurja keräilijä, niin ne piti kantaa tallin yläkertaan laatikoissa. Ei kait niitä voi poiskaan antaa! Mitä meiän lapsenlapset sitte kattelee?? Kysyn vaan 

Vielä ois huoneessa ihan tosi paljo krääsää; pelejä, tyttöjen juttuja, ja lisäksi jotain ihan käsittämätöntä tavaraa. Ainakin äidin mielestä. Juttua ei paranna yhtään se, että keräilijäluonne on tainnu periytyä. Nekku toi eilen koulumatkalta vetoketjun pään ja erikoisen napin, jotka oli löytäny. Yllättynyt Jos huoneessa sais tavarat paikoilleen, niin sittehän vois tehä jotain kivoja tyynyjä ja suunnitella muutakin sisustukseen liittyvää. Ei kuitenkaan mitään mullistavaa, kuten tapetointia.

Suunnitelma 6.

Äskeiseenkin liittyen olen haudutellu päässäni pihakirppiksen järjestämistä, kunhan ilmat lämpenee. Onko kenelläkään kokemuksia aiheesta?

Suunnitelma 7.

Olen katellu telkasta Neulontakerhoa ja Twiggyn vintagekirppistä. Välillä pikaselauksella, kun en jaksa kaikkia ohjeita tuijotella.  Neulontakerhossa on ollu jotain kivoja pikkujuttuja, vaikka pääosin ne onkin vähä outoja luomuksia. Mistä löytyis aika niiden kokeilemiseen? Esim. ne tyynyt ja nyörin neulominenkin kiinnostais ja ois tarvettakin.   Kirppisohjelma saa minut haaveilemaan ompelemisesta, mut kovin lähelle ompelukonetta en oo vieläkään päässy.  Olen jopa leikannu pari kappaa ja tyynynpäälisiä, jotka vaatis ompelua, mut ei ne valmistu. Vanhoista vaatteista ois kiva keksiä jotain tuunailujuttuakin.

Suunnitelma 8. ja siitä eteenpäin........

  Yritän selvitä tästä arjenpyörityksestä ja työnantajan asettamista velvotteista.  Meneillään on normityötä, koulutusta, opiskelijan ohjausta, toisen opiskelijan näytönvastaanottoa jne. Viime yönä näin unta, että meille tuli joku töihin. Siis yöllä. Menin oikein eteiseen sanomaan niille, että ei saa puhua ääneen, kun toiset nukkuu.  Kun pääsin paikalle, oli kaikki kadonnu ja päätinkin sitte käydä vaan vessassa.  Olenko outo?Yllättynyt

Kuka tulis tänne siivoamaan? Kaikki energia meni keittiön lattian vahaukseen ja polvet on ihan tohjona vieläkin. 

Toisaalta voisin ottaa vaan ihan rennosti ja mennä vaikka päiväunille hetkeksi, kun ois vapaapäivä. Silmänisku

Tämän(kin) päivän mottoni: Eletään nyt vaan päivä kerrallaan ja katotaan sitte uuestaan.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Muistakaa, että hyvin suunniteltu on jo puoliks tehty!