Nyt saa tulla tyttö tai poika, miä olen valmiina! Jos se yhtään auttaa tätä ensisynnyttävää sukulaistani. Silmänisku

Ensin kiittelen edellisen nuttusen kommenteista. Olin jo ehtiny alotella tämän neuleen, kun luin ohjeita vauvanvaatteiden tekoon, että ei saumoja jne. Tuli heti kauhean syyllinen olo, kun tähän paitaan tuli saumoja...Päättämätön En tiiä kuinka käyttökelponen tää on pikkusella (siis en tiiä, vaikka itelläni on 3 lasta...), mut hurmaannuin niin tän helikopterin tekemisestä, että oli ihan pakko!!

helikopteripaita%20-11%20N.jpg

Sitä paitsi luulen, että tää on iso ihan vastasyntyneelle, ja saattaapi mennä vasta vähän liikkuvammalle taaperolle. Kyllä miä niistä saumoista olen ihan samaa mieltä kuitenkin. Ensi kerralla sitte... Nolostunut

Tää on tehty puuvillalangasta, Tennesseestä. Raidotus kulkee takana kuten hihoissa. Paidan silmukkamäärä yms. ohje löytyy Suuri Käsityölehti nro 9/2009 (malli 22A) ja helikopterin kuva löytyy Moda 5/2004 (malli nro 42).

Joskus parikyt ja risat -vuotta sitte tein paljo neuleita, joihin tuli jokin kuva. Tein mm. Mikki Hiiren, purjeveneen, kirahvin, teatterinaamiot, ponin jne. Monia muitakin, mut nää tuli nyt mieleen. Siksi tuntu oikein pakottavaa tarvetta tarttua toho helikopterihommaan pitkästä aikaa.