Nyt kävi paha moka!  Neulominen on sujunu muutenkin hitaasti ja nyt kävi perustavaa laatua oleva moka. Olen neulonu omaa paitaani  tekemällä mahollisimman vähän saumoja. Oikeastaan niitä ei tullu ollenkaan. Olen silmukoinu saumat. Hihoja varten keräsin keräsin silmukat hiha-aukosta, tein toisen hihan ja tein neulenuotit toista hihaa varten, jotta se olisi helppo ja nopea tehä. Nyt kun toinenkin hiha on viimesiä senttejä vaille valmis, aloin vasta ihmettelemään, miksi puikoilla on niin vähä silmukoita. Grrrrr!

v%20001-normal.jpg

Kuulun niihin ihmisiin, jotka tekee ensin ja sitten "lukee ohjeet".  En todellakaan laskenu ensimmäisen hihan kerättyjä silmukoita. Ei todellakaan tullu mieleen, kun keräsin toisen hihan silmukoita, että niitä oli paljo vähemmän! Miten se on ees mahollista. Missä näppi- ja silmätuntuma?! 

Illalla silmät ristissä neuloessani ihmettelin ensin, että missä se vika oikein on. Olenko lukenu neulenuottini vikaan. Tänään täysin hereillä ollessani tajusin, että homma meni pieleen jo sielä hihan alkupäässä.......