Käyn aika harvoin nykyään kirjastossa, kun yöpöyällä on korkeet pinot luettavia kirjoja oottamassa. Joku aika sitte kävin kuitenkin ettimässä yhtä nuottikirjaa ja samalla tuli mieleen pyörähtää käsityökirjahyllyn luona. Lainasin kaks hienoa kirjaa: A Cookie: Sukkia rakkaudella ja Bente Presterud Rövik: Sydämellisiä lahjoja neuloen. 

lii%20002-normal.jpg

Sydämiä piti ehdottomasti kokeilla. 

loo%20003-normal.jpg

Nää on minusta tosi sulosia.  Loppusilausta tehdessä oli kuitenkin aivot ihan tyhjät ja tein näistä nyt tämmöset. Tottakai kuka tahansa haluaa lahjaks sydämen, joka on koristeltu alusvaatteiden pitsillä ja kuminauhalla!

loo%20012-normal.jpg

Kirjassa sydämiä oli käytetty mitä erilaisimmilla tavoilla; tyynyinä, eläiminä, koristeina, joulukalenterina jne. Nää pingviinit on minusta aika söpöjä myös. 

lii%20003-normal.jpg

Myös sukkakirjassa on ihania sukkamalleja. Olen selaillu kirjaa moneen kertaan, enkä tiiä mitä mallia lähtisin kokeilemaan.  Nyt on kuitenkin tulossa junasukat yhteen keräyshaasteeseen. 

Näillä sydämillä osallistun Enkulin käsitöiden haasteeseen, sekä rahatuella myös LOHTU Live Aid uuden lastensairaalan 2017 -hankkeeseen.