a)hiukset lähti

b)joulunaika lähti käyntiin

Kävin aamusta kampaajalla. Tässä ennen ja jälkeen kuvat.

vanha.jpg

Saatte ite arvata kumpi on kumpi. Jalka suussa

uusi.jpg

Niskahiukset lähti ekan kerran vuoskausiin! Tuntuu aika erikoiselta, kun päätä heiluttelee. Sivut jäi tollai pitemmiksi. Leikkaukseen menin varmasti, mut lähteissä oli myös värit päässä. Nauru Nyt tuntuu ainakin ihan mukavalta. Arki näyttää sitte miltä tää alkaa vaikuttaa "käytössä".  Kampaajalla käynnin jälkeen hiukset on muutenkin aina vähä erilaiset, kun niitä ei oo ite laittanu.  Yläkuvan tammikuussa laitettu permanentti lähti nyt sitte lähes kokonaan.

Kampaajalle mennessäni surffailin taas tapani mukaan eri radiokanavia hyvän musan perässä ja törmäsin viime joulunakin soineeseen joulu.fi -kanavaan, josta ainakin viime vuonna tuli ympäri vuorokauden musiikkia, koko joulun ajan.  Siitä päättelin, että kyllä se joulu nyt kuitenkin on jo aika lähellä. Miksei vois laitella pikkuhiljaa sitä jo nyt.

Vaihdoin siis uuen pohjankin vanhan syksysen tilalle. Tää on ehkä vähä liiankin joulunen lumisateineen, mut toi talo oli taas niin kutsuva, että valitsin tämän. Tossa on  jotain salaperäistä ja samalla kutsuvaa. Mielikuvitus heräilee.

Kiitos taas 1299611159_img-d41d8cd98f00b204e9800998e