Porkkanakakku, jonka ohje täällä.
Muokkasin ohjetta seuraavasti:
Laitetaan kakku uuniin paistumaan. Huomataan 5 minuutin kuluttua, että 2 kananmunaa jäi lasiin pöydälle. Otetaan kakku nopeasti pois uunista ja kaavitaan se takaisin kuppiin. Otetaan irtopohjavuoka edellisen piirakkavuokan tilalle, koska se oli joka tapauksessa liian matala. Valmistellaan se nopeasti. Vatkataan munat vielä taikinaan, kaadetaan se uuteen vuokaan ja laitetaan uuniin. Voilá! Maku on aivan erinomainen. Ehkäpä se vaatikin tällasta pientä erityiskohtelua.
Juustona käytin tavallista koskenlaskijaa levittyvän tilalla.
Toscakakkua Emerald cityn tyyliin. Tämän tein ihan ohjeen mukaan. :) Tää oli ihan kivan makusta, vaikka olenkin tottunu mantelilastuihin toscakakun päällä.
Kaikkea tätä suhaamista katteli nuorempi sukupolvi vieressä. Hän sai tästä paljon neuvoja ja saa varmasti omat kakkunsa tehtyä paljon helpommin, kun näki, mitä ei pidä tehä. :)