Niin myös tää loma... viimesiä päiviä viedään...

Me "kävästiin" tossa Rovaniemellä ihan yllärireisuna. Ihan vaan tehdäksemme jotain, kun huomattiin yks kaks, että ollaankin lähes kaikki lomalla. Meikäläinenkin uskaltautu lentsikkaan ekan kerran elämässäni!! En kyllä mitenkään voi ymmärtää, miten se peltipurkki, täynnä ihmisiä, voi pysyä ilmassa!!  Ei se kylläkään  kovin miellyttävää matkaamista ollu, enkä voi käsittää sitäkään, että joku vois istua koneessa yhtään  kauemmin. Tosin ei min tarviikkaan kaikkea tässä elämässä ymmärtää. Ehkä minulla ei ookkaan kaikkia siihen tarvittavia välineitä.  

Meiän oli tarkotus mennä Lordi -ravintolaan, mut eikös vaan se ollu lopetettu koko paikka!!!  No löyettii me sitte muutama muukin vaihtoehto. Oli outoa olla reisussa ilman omaa autoa. Ajettiin bussilla joulupukin luo napapiirille ja vetästiin poronkäristykset.  Nekku kävi kampaajallakin kaupungin keskustassa.

Olipa valtavasti turisteja Rovaniemellä! Sielähän täytyy kaikkien palveluammatissa olevien henkilöiden osata ainakin englantia kotimaan lisäksi.

Miä olin niin pöljä, että luulin voivani pitää lomaa neulomisesta muutaman päivän! Hirveä ahistuskohtaus iski hotellissa ja piti mennä kaupasta ostamaan puupuikot ja lankaa. Sukista puuttuu vielä toinen kärki.

Ennen lähtöä tuli valmiiks tää pipo Nekulle.

Lanka on kaksinkertasta; Carol+Élégance. Hieman isommat puikot ois saanu olla, oli toi palmikon vääntö vähä turhan tiukkaa touhua. Nää tais olla vitoset.  Ohje löytyy Novitan Kevät -12 -lehestä. Nekku valitsi mustan tupsun omista tupsukokoelmistaan. Hänellä  on myös musta toppatakki. Tässä kuvassa tosin poseeraa ihan toinen henkilö ja sopivasti vessan oven vieressä.