Meillä soi nyt yleisesti Jukkapojan biisi:

http://www.youtube.com/watch?v=IkHbON2jF70 

Se on vaan niin hyvä!!!

Koska matskua pitää oikeesti olla niin sitä on vaan etittävä! Kun rahat käy vähiin, niin siirrytään halvempiin "kauppoihin". Kirppiksiä on taas kierrelty. Jalka suussa

kirppikselt%C3%A4%20001.jpg

Vetoketjuja pitää siis olla! Sehän on selvä. Etenkin jos niitä saa halvalla. Pisimmät on 30cm ja siitä sitte alaspäin. Noi pisimmät käy ainakin pikkulaukkujen suihin. Tini on kova mujuamaan (en kyl tajuu miksi, kun se asuu terraariossa), vai onko se sen Nekku-Mamma. Purua kuitenkin ilmestyy Nekun huoneen lattialle jatkuvasti.  Olin jo miettiny rikkaimurin ostoa, kun se osuikin eteeni kirppiksellä! Kätevää.  Valkonen hamonen kaipaa ehkä vähän tuunausta kangasvärien merkeissä....? Sininen verho sopii paremmin taustakankaansi ikuisuusprojektityynyilleni, kuin se mitä aiemmin olin niihin suunnitellu.

kirppikselt%C3%A4%20004.jpg

Kaikenlaiset puiset jutut tietty kiinnostaa, koska... toi vihree vaan oottaa tulemistaan. Siellä on näköjään vähän aloteltukin.... Etuoikealla lisää jonottamassa. Näköjään ne leikkuulaudat puuttuu kokonaan, jotka ostettiin.  Niihin löyty ohjetta yhestä tuunailukirjasta. Toi valkonen lehtiteline menee kodinhoitohuoneeseen, joka odottaa siivoontumistaan...

Nekulle löyty korvaläpät.  Miks muuten nykyset kaupassa olevat korvaläpät ei ole enää ollenkaan säädettäviä pituuksistaan? Eikä ne sitte o sopivan kosia kenenkään päähän. Kyllä ennen (minun lapsuudessani) oli sentään säädettäviä korvaläppiä!

Minulle trikoinen hame, Nekulle sukat. Kalaraspi, jolla on varmaan oikeampikin nimi. Toi vihree sen vieressä on semmonen helmihässäkkä esim. kynttiläastian ympärille. Siitäkin voi tehä kaikenlaista, kun se on taiteltava.

Ja toi sinivalkonen. Sille on ihan erityinen suunnitelma. Kunhan se valmistuu, niin näette!

Lomailijan arki on rankkaa. Aamulla herätys, illalla nukkumaan ja siinä välissä käsitöitä ja ihmettelyä. Kukahan siivoais???? Sain sentään jo kuusen poltettua pari päivää sitte. Joitain joulutavaroita pyörii täälä edelleen.  Ei sentään tarvi töissä käydä lomaillessa!