Aina vaan flunssa vaivaa. Ei auttanu positiiviset ajattelut. Tai toisaalta; kuka sitä tietää, miten kipeä oisin ollu ilman niitä!!! Olen ollu saikulla.

Sen verran on jo alkanu vimpasee tää sairastaminen, että ei enää jaksais makailla telkan eessä ja vuoroin tietokoneella. Ripustin kun ripustinkin ne aiemmin ompelemani verhokapat keittiön ikkunoihi. Välillä piti käydä kokeilemassa miltä se peti tuntuu ja sit taas jatkaa.

Nää on siis alunperin kirpparilta ostetut, kaks sivuverhoa. Silppusin niitä vähän ja nyt ne näyttää tältä. Sain kahteen ikkunaan kapan. Käytin pitkästä aikaa rypytysnauhaakin.  Nää sopii jotenkin kivasti värinsä puolesta tänne uusiin tapetteihin. Kukapa ois arvannu, kun näitä ostin, että keittiöön tulee uuet tapetit ennen näiden ripustamista. Kyllä se tapetointi niin äkkinäinen päätös oli.

Onko teiän koneilla tällasta: olen vuodatuksen sivulla (millä tahansa) esim. lukemassa blogilistan blogeja. Poistun nuolen kautta takasin blogilistalle, mut joudun painamaan 3 kertaa, ennen kun tapahtuu mitään. Joka kerta. Muilta sivuilta pääsee pois normilla yhellä klikkauksella. Ja näin useammalla eri koneella ja jo jonkin aikaa. Nimimerkki ihmettelevä elli