Täälä on semmonen pyörävaellus -tempaus, jolla kaupunki yrittää saada ihmisiä liikkumaan. Siinä on kortti, jossa on n.15 kohdetta, joihin voi pyöräillä ja niistä saa aina leiman korttiin. Eipä hullua tarvii paljon yllyttää, eli meikäläinen oli mukana heti, kun kuuli kortista. Se sopii hyvin omaan ennätysyritykseeni, jolla yritän aina saada enemmän kilometrejä pyörän mittariin, kuin edellisvuonna. Nyt on ollu vähä hankalaa, kun työt muuttu, enkä voi enää kovin usein ajaa pyörällä ees töihin. 

Eilen ajettiin 56 kilsan lenkki ja saatiin 4 leimaa, eli 4 eri kohdetta samalla lenkillä. Tänään yksi leima lisää; 30km. Osa leimoista on kerättävissä samalla kierroksella, osa on yksittäisiä, riippuen tietysti siitä, kuinka kauas jaksaa pyöräillä. Tänää oli kyl melko tervasaa meno, mut nyt on hyvä mieli leimasta. :D 

Jos ois oikein urheilija, niin toi ois helppoo, mut tällaselle sunnuntaipyöräilijälle se tuottaa tuskaa ja hikeä, lähes kyyneleitä. Suomalaisella sisulla mennään. 

Neulontapuolella olen myös sisutellu, eli tehny väkisin sitä yhtä mustaa liiviä, jonka olen luvannu tehä. Näitä liivejähän olen tehny jo 3 aiemmin, eli voitte kuvitella miten puulta tää nyt maistuu. Nyt on helmasta neulottu n.30cm. 

m%20004-normal.jpg

Jokin tässä kuvassa ei nyt oikein täsmää. Tulitikku ei ainakaan mahdu tonne askiin, jonne kyllä lähes näyttäis mahtuvan toi vispilä. 

Tulitikun (joka on sytytin) ostin Maarianhaminasta ja vispilän sain nimpparilahjaksi.