l%20002-normal.jpg

Tässä taannoin taisin mainita naapurin miehen irvailuista, kun teen jotain. Olen tappanu meiän pihaan jo monta omenapuuta ja tänä vuonna yritin taas kahta uutta. Naapuri totesi minun istuttelevan jäniksenruokaa. Yhtenä iltana mies soitti minun miehelle ja mikäs sielä pihalla olikaan yhtä aikaa!! Se jänis! Naapuri oli varmaan tuonu sen sinne häkissä ja soitteli kuin ihmetelläkseen.

Kyllä se oikeesti oli tahaton yhteensattuma.  Me kateltiin Nekun kanssa tota jänistä ikkunasta. Se popsi nurmikolta jotain. Sitte se alko peseen itteään; levitteli oikein varpaitaan ja putsas varpaidenvälit. Sitte se käperty pieneksi palloksi ja kävi nukkumaan!! Se tuli siis meille oikein asumaan. Jänö vietti siinä yli tunnin. Kun ite olin menossa nukkumaan, en uskaltanu jättää jänöä pihalle, koska se olis varmaan heti selän käännettyäni iskeny hampaansa parin metrin päässä oleviin omenapuidenalkuihini.  Kävin hätistelemässä sen pois.  Tänä vuonna taitaa olla enemmän jäniksiä, kuin aiemmin?

Töistä pyöräillessä näin myös yhen jäniksen ja kysyin siltä ohimennen, josko oli aikomus tulla ruokailemaan meille. Ei se kuitenkaan ollu nälkänen. Onneks!

Kallat kukkii kauniisti. 

l%20020-normal.jpg

Joku aika sitte ähersin rappujen lähistölle tommosen tasanteen kuviotiilistä. Arvatkaa vaan montako kertaa meni uusiks, että sain tasasen!

l%20008-normal.jpg

Ostin pari isoa ruukkua, joista toiseen laitoin heti äipän kasvattaman kesäkurpitsan. Se on tullu aika muhkeeksi. Ne ekat versiot katkes jo kuljetuksessa. Että harmitti! 

Ton oikeella olevan ruukun täytin vasta pari päivää sitte. Ostin 2 jo köynnökselle kasvanutta murattia ja niille tommosen pitkän lenkin, jota myöten kiivetä. 

OIKEIN RAUHAISAA JUHANNUSTA KAIKILLE!!  Ite meinaan alottaa sen aamuvuorolla töissä, mut sen jälkeen on vapaata.