Kävin eilen ja tänää Nekun kans mökkeilemässä. Sieltä löytyy myös hyvät sienipaikat. Mentiin ens molemmat mettään ämpäreiden kanssa. Saatii melko nopeesti ämpärit puolillee, mut sit se paniikkihäiriö taas iski. Hirvikärpäsiä pörräili ajoin ympärillä ja neiti huus ku sumusireeni oikein kunnon valitusäänellä. Lopulta jouduin häätämään koko ihmisen mettästä, kun luulin, että lastensuojeluvirastosta tullaan ihan pikapuoliin puuttumaan asiaan.  Nekku toimikin sitte koko viikonlopun ajan kotihengettärenä, etenkin kun koulusta oli annettu läksyksi tiskaus. Melko pimeetä oli jo iltasella mökkielämä. 

Sieniä tuli reilu 3 ämpäriä ennen putsausta. Hirvikärpäsiä sai etenkin lauantaina nipsiä iholta, mut tänään oli vähän tuulisempaa ja ne ei tainnu saada minua kiinni. 

Töissä ois tiedossa lääkelupatenttiä, joka on uusittava tietyin ajoin. Olen laskenu ihan hullun lailla lääkelaskuja, koska olen tainnu jäädä niihin koukkuun. Aamulla kun heräsin, oli eka ajatus; 1%=10mg/ml. Tää on mulle nyt jonkinlainen peli. Väliin riemunkiljahduksia ja väärästä vastauksesta kommentti: nyt se kuoli taas!  Muutoin menee suht nappiin, mut laimennoslaskut vielä vähä takkuilee.

Tein toisen pöytäliinan, johon virkkasin reunat siitä vanhasta reunavirkkausohjelehestä, joka on jostain 80-luvulta.

Virkkausrinkiin tämäkin.

Vielä kuva Pojusta...