Sain Janetilta tunnustuksen:

1314800648_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiitos vaan, tunnustus tuntuu aina mukavalta.Pusu

Tässä pyyetään vielä vastaamaan viiteen kysymykseen ja laittamaan sen sitte viielle ystävälle.

1. Lempiruoka: niitä tuntuu olevan liikaakin, ainakin vaa´an lukemista päätellen...

2. Lempimakeiseni: suklaa, ei kuitenkaan tumma

3. Lempiluettava: fantasiakirjat kiehtoo, samoin kevyemmät jännärit, myös historiaan vivahtava kiinnostaa . Täl hetkel menossa Untinen-Auel: Maalattujen luolien maa

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: sohvan nurkassa, telkkua katsellen

5. Lempielokuva: tää menee taas sinne fantasian puolelle, Potterit, Sormusten herrat, Star Warsit, Narniat, Twilightit...

Tällä kertaa taian antaa tän kaikille, jotka luki tän läpi! Nii just! Sinä! Ota ja omista! Tarkotin sitä!

 Arvatkaa mitä kävi, kun penkasin kaikki 10 kangaslootaani??? Ei sielä ollu oikeanlaista kangasta!! En voi uskoa ja olen ihan masentunu. Meni ompeluinspikset ennenku  ne ees tuli. Yhtä kangasta tossa olen hiplaillu, mut en oo varma käykö se tähän malliin ollenkaan. Blääh!

Eilen kävin kahteen otteeseen sienestämässä (Nekku oli toisel kerral mukana) ja saatii 4 ämpärillistä! Mahtisaalis. Myös puolukoita sain noin 3 litraa.  Niiden kanssa pelleillessä menikin sitte koko ilta ja nauruhermot alko oleen aika herkässä. Sitä kun on oikein väsyny, niin kaikki on hauskaa.

Tänää kateltii Nekun kanssa netistä kuvia hänelle, kun aikoo mennä hiuksia leikkauttamaan. Oli ihan hullujakin kuvia. Yht´äkkiä siinä oli kuva Nekusta, kun oli pitkät hiukset!! Se oli niin yllättävää, että revettiin ihan täysin. Se oli sielä googlen kuvahaussa, koska olin joskus laittanu kuvan blogiin. En ollu tajunnukkaan, missä kaikkialla voi blogijutut näkyä. Saatii ainakin 10 vuotta ikää lisää!