Onhan täs pikkuhiljaa ommeltukin, vaikka homma onkin lähteny tosi takkusesti käyntiin. Ompelus ois kiva, kun vois tehä kaiken yhtä perää; kaavat, leikkuu, ompelu jne. Sitte kun niitä yrittää tehä pikkuhiljaa, niin se kipinä on poissa ja joutuu takkuamaan ohjeitakin oikein tosiaan.

Aiemmin mainitsemani Bubble Pocket -mekko/liivi on nyt hiukan edenny. Kangas ei ollu semmosta kun oisin halunnu. Koko ajan on ollu tunne, että mitähän tästäkin taas tulee. Ompelin saumoja yhteen saumurilla, mut en uskaltanu ees päälitikata niitä, kuten ohjeessa sanottiin. Nyt olen kuitenkin päässy niin pitkälle, että olen jo tikkaillukin jotain.

Tini%20031.jpg

Kattokaa nyt tätä kangasta! Se on tässä levällään kun norsun nahka! Kuvio vaan keskellä. Tää on farkkukangasta. Kuviota riitti just tohon eteen. Muualla on tota harmaakukertavaa. Taakse tulee vetoketju. Toi taskuhomma oli jotenkin kummasti selitetty ohjeissa, mut sitte lakkasin lukemasta koko ohjeita ja tein mutulla, niin johan lähti tulemaan valmista. (oliko nää ne kuuluisat viimeiset sanat tai jotain?)

Olen jo vähä päässy sovittamaan ja tuntuu ainakin puoltekosena aika kivalta. En tiiä sit valmiina mimmonen pussivaate tästä oikein tulee. Alareunaan en ehkä laita kuminauhaa, kuten ohjeessa. Jospa se ois vaikka totta, että hiljaa hyvä tulee?!