Kuntoutusporukan kanssa käytiin Maisun puodissa askartelemassa. Oli tosi mukavaa tehä porukalla ja valita hyllyistä suoraan mitä tarvitsi. Aika moni teki koruja, mut kun niitä olen tehny kotonakin ihan tarpeeksi, halusin tehä jotain muuta.  Ensin silmät osu ihaniin enkeleihin, jotka piti ite kasata. Toisaalta halusin tehä jotain "ihan muuta". Silloin silmät osu ihanaan, musta-hopea -väriseen rautalankaan! Se kutsui ihan kuuluvasti ottamaan se käyttöön. Päätin sitte yhdistää ne enkelit ja tän rautalangan. 

aaaa%20004-normal.jpg

Tää kuva ei tee näille oikeutta, mut laitan myöhemmin paremman kuvan, kun koristeet on paikoillaan.  Laitoin enkelit rautalankaspiraalin sisään. Sit vääntelin rautalankaa vielä ja siitä synty nuottiavaimia, joita huomasin voivani käyttää esim. koukkuina spiraaleille.  Kotona katon sitte ton asettelun paremmin. 

Halusin myös tehä jonkinlaisen unisiepparin. Päädyin ensin virkkaamaan renkaan ympärille hamppulankaa. En ehtiny tän pitemmälle, mut ostin matskua mukaan ja teen homman loppuun kotona. Idea on kyllä jo olemassa toteutukseen. 

Ja tää kuntoutusjakso on menny ihan hyvin muultakin osalta. On liikuttu, keskusteltu, SYÖTY ja saatu vertaistukea muilta saman alan ammattilaisilta. Aivan ihanaa, vaikka olenkin joutunu rääkkäämään sohvaperuna -minääni kaikenlaisilla liikuntajutuilla. Tosin sehän on kuntoutuksen idea. :)