Tässä Lara ja Luke, karvaiset pelinrakentajat. 

nimipuolet-normal.jpg

(Lukella tuli hieman kiire lähtö pelikentälle, niin paitakin jäi hieman roikkumaan takapuolen päälle.)

Molemmat ovat intohimoisia pesäpallonpelaajia ja kuuntelevat tässä valmentajan viime hetken ohjeita: Varokaa vääriä syöttöjä.  Yllätysjokereina kumpikin pystyy lyömään kotiin 3 pesällistä joukkueen pelaajia tarpeen tullen. Vastustaja taas saa helposti haavan, karvapelaajien kopatessa pallon suuhunsa jo lennosta. 

koi%20001-normal.jpg

Joukkue on päättänyt ostaa nämä superpelaajat ainakin seuraavaksi kaudeksi ja jatkosopimuksesta neuvotellaan parhaillaan. 

Puhti-sivusta-normal.jpg

Joukkueessa on tiukka kuri ja valmentajan sana on laki. Valmennusohjelma on erittäin tiukka ja pelaajien olikin vaikea löytää aikaa pysyä paikoillaan kesken harjoitusten. Talvikauden lähestyessä on pelipaidankin muututtava villaiseksi, hyvin hikeä siirtäväksi materiaaliksi. Tähän sopii mm. 7-veljestä lanka ja tämän joukkueen assistentti onkin käyttänyt sitä punaisena ja valkoisena, toteuttaakseen netistä löytyneen Yhteishyvä -lehden ohjeen karvaisten pelaajien villapaidasta. 

Joukkueen muut jäsenet ovat jo ehtineet juosta melko kauas, joten laskekaamme nämäkin karvaiset pelaajat toteuttamaan valmentajansa laatimaa tiukkaa treeniä. 

LISÄTTY:  http://www.yhteishyva.fi/viihde-ja-vapaa-aika/neuleohjeet-ja-askartelu/koiran-neule/0218010-77828