Näitä sieppareita syntyy kun sieniä sateella. :) Mitä erikoisempi aihe, sitä mukavampaa minulle. Saa mielikuvituksen liikkeelle. 

Tässä simpukka-aiheinen sieppari.

20150121_062932.jpg

Idea lähti tosta avoimesta simpukka-amigurumista. Sielä on helmikin sisällä. Täs kokonaisuudessa se näyttää ihan Haukkaavalta Hipolta. En ollu ihan täysin tyytyväinen ite, mut Nekku vakuutti sen sopivan tohon, joten uskoin. 

Oli mielessä tehä vähä värikkäämpi versio, mut en uskaltanu, kun en tienny, haluaako saaja värejä vai vaaleutta. Noi siniset höyhenet sentän uskalsin laittaa, kuvaamaan merta.  Värillisen ajatus ois ollu tehä yläosasta keltanen kuvaamaan aurinkoa ja alaosaan enempi meren värejä.  Hailakan sinisiä helmiä löyty myös varastoista, niin ei tullu kuitenkaan ihan vaalea. Ekan kerran tein ton verkon noin vapaasti ja se näyttää oikeastaan ihan hyvältä. 

Tää on aika pienikokonenkin. Halkaisija vain n. 10-15cm. 

Olen alottanu nyt uuelleen pöllösukat, jotka aiemmin jouduin purkamaan, kun tuli liian tiukkaa.  Idean ja lankaa sain aikanaan Enkulilta. Nyt näin sielä uuen idean ja ostin itekin eilen Ravelrysta Night Owl -lapasten ohjeen. :)