Aika tuntuu menevän kun iltamissa!!! Töissä saa olla niin paljon kun ehtii (sairaslomia aina!!), vaikka tunnit ei menekään 3 viikossa yli, niin silti tuntuu, että muuta ei paljo ehi tekemään. Ainakin käsityöt on hiljentyny huomattavasti.

Sienimettälläkin piti käydä, kun isäni hälyytti meiät mökille, jonka ympäristöön oli noussu ns. sieniä kuin sateella. Me lähettiin Nekun kanssa. Empä oo ikinä saanu näin paljo sieniä yhellä reissulla!!! Perattuina 2 ja ½ ämpärillistä! Niitä piti keitelläkin koko hellan alalla useammassa erässä!  Pääasiassa kangassientä, mut aika reilusti myös karvalaukkuja ja vähän haapasientä ja pikkurouskuja. Tatteja ei oo, kun olen niin huono tatistaja. Eipä niitä juuri kyl ollukkaan.

iso%20sienisaalis.jpg

Tilauksesta synty vielä yks näitä samoja virkattuja huiveja. Kuva on alla, mut eipä siinä ihmeitä, kun on ihan samanlainen, kun edellinenkin. Huivin alla näkyy säärystinprojektini.

Virkattu%20huivi%20nro3%20N.jpg

Eipä tässä muuten ihmeitä. Uimassa on käyty aina välillä ja tänään on talvi/ kesävaatteiden settauspäivä. Illalla soittoharkkoihin.