Käsitöistä ei mitään valmista. 

Viime vuonna tuli luettua vain 14 kirjaa, joista 4 oli Taru kolmesta miekasta  -fantasiasarjaa. Sitä minul on meneillään tälläkin hetkellä. Nekku joskus sanookin minulle, että etkö siä äiti vois puhua tän maailman juttuja, eikä esim. sitä, mitä Konnussa tapahtuu.  Kyllähän mielikuvitusta pitää tässä elämässä olla! Jos toiset ei ymmärrä, niin minkäs miä sille voin. 

No olihan sielä luetuissa vähän ammattiinkin liittyvää kirjallisuutta, kuten Ava Nummisen  musiikkiin liittyvää tutkimusta jne. Myös jännityskirjallisuus on tiettyyn pisteeseen asti suosikkejani.  Geda Fabion kirja Krokotiilimeri oli omalla tavallaan ajatuksia herättävä, vaikka en välttämättä olisi valinnu sitä luettavaksi, ellei se olis tullu kirjakerhosta, kun en muistanu peruuttaa. 

Hiihtokausi tuli alotettua eilen. Just kun aloin huolestua tästä omasta saamattomuudesta. 

Tänään alotin myös kevätsiivouksen, kun toi syys- ja joulusiivo tuntu jääneen vähä väliin.  En todellakaan rakasta siivoamista. Nyt kuitenkin olen siivonnu jo yhen kaapin! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Voisin tehä vaikka siivoussuunnitelman, että yks paikka kuntoon per päivä! Ai niin. Täähän olikin se viime vuoden suunnitelma.