Täälä on ollu vähä vauhikasta, että ei oo ehtiny blogiakaan päivitellä, etenkään, kun niitä käsitöitäkään ei oo ehtiny valmistua.

Joulumarkkinoilla meni kaikki arvat ja muut joulukoristeet, mitä oli myynnissä, eli ihan kiva juttu. En tehny turhaan. Vaikka oishan ne voinu itekin pitää, jos ois jääny.

Olen tehny Puro -langasta ponchoa.

ooo%20013.jpg

Tehdään ihan suorat kappaleet 2 kertaa, mut toi kuvio ei oo oikein nopeeta, kun on välillä kolmea yhteen ja välillä yhdestä kolme. Pelkkää sileää oisin tehny jo vaikka kuinka pitkälle.  Minun makuun tää lanka on vähä liian kirjavaa, mut tää onkin menossa pukinkonttiin.

Onhan se mieskin askarrellu.

DSC03657.jpg

Kuvassa näyttäis olevan äkkiä katottuna kaks äänestyspönttöä, kun on ne vaalitkin tulossa. Toisaalta, jos on yhtään taustatietoa, niin roskiskatoksiahan tää miesväki on naapurin tallissa väsäilly. Ihan kiva juttu, niin saadaan se pönttökin sieltä portin pielestä vähän siistimpään kuosiin.

Ite sain äsken kaikki joulukortit kirjotettua!! Että olenkin siitä ilonen! Nyt on taas yks juttu vähemmän, eikä ollu viel ees viimenen päivä. Se on sit eri juttu milloin merkit saa kiinni ja nivaskan postiin. Jalka suussa

Nekkukin on tehny jo ekan lumiukon näistä vähistä lumista. Kuulinkin tossa mieheltä yks päivä, että naapurin mies oli haastanu meiät lumiukkokisaan. Se ei selvinny oliko tavotteena määrä, laatu, vai koko.

Töissä meno tiivistyy joulua kohti. Sairaslomia on lähes ennen näkemätön määrä, mut sijaisia entinen määrä, eli ei ole. Se on vaan päivä kerrallaan edettävä ja pysyttävä joulumielellä. Ainakin pääosin. Silmänisku

Jouluna meikäläinen on myöskin töissä. Näin ollen voin hyvin luistaa joistain joulurutiineista, kuten .....oliko se siivous vai mikä? Saarioisten äiteihin on myös otettava yhteyttä.

Varokaahan hiipivää joulun tunnelmaa! Nauru Se voi vaikka yllättää!