Ostin kerän Sirdarin Glam -lankaa, kun en mistään ole enää löytäny valkosta Frillaa. Siitä synty tämmönen vähän hienompi huivi.

Verkko on tiheämpää ja siinä oli vähän erilainen tyyli neuloa. Ihan ok tämäkin. Päättelyn kanssa oli hiukan ongelmia, mutta sain päät umpeen samalla tyylillä, kuin Frillassa, eli irrottelen säikeitä, jotka liitän yhteen viimeisten lenkkien lomaan. Olen jossain nähny semmosenkin päättelytavan, että koko verkkomaisen langan pää on vedetty tiiviille, tiukalle nipulle.  Tätä lankaa koristaa hopeinen reunus. Kerä oli aika reilu, eikä se kulunut tähän kokonaan.

Tänää vein töihin lähes koko valmiiden neuleiden varastoni ja viereen lapun, jossa kerroin pienentäväni varastoa uusien inspiraatioiden tieltä.  Toivottavasti edes puolet katoaa. Hyvin ainakin alko. En joutanu niitä ihmeemmin esittelemään, kun piti tehä töitä, mut sieltä olivat kiinnostuneet niitä penkailleet. 

Vielä kysymys: oletko tehny sormikkaita ja oletko käyttäny niissä mitään apupuikkoja? Eikös jotain sormikaspuikkoja oo olemassa? Semmosia pieniä. Oisko ne hyvät? Nyt olen säätäny 6 pitkän puikon kanssa.