Aluksi kiitos Tesalle, jolta sain Kaunis blogi -tunnustuksen. Samainen tunnustus viritteli minut runotunnelmiin tossa taannoin.  Kiitos myös Tesalle!

Me käytiin Hesassa pienellä lomareissulla. Näin kehäkolmosen ulkopuolisen, eli maalaisen silmin pääkaupungissa on ihmisiä kun Vilkkilässä kissoja. Palvelu oli kaikin puolin ystävällistä.  Liikenteessä ihmetytti, kun kävelijät meni ihan jatkuvasti päin punasia. Se taitaa olla Hesassa enempi sääntö kun poikkeus.  Hesalaista rulettia kenties?

Meiän loman teemana oli yleisillä kulkuneuvoilla kulkeminen. Mentiin Helsinkiin junalla ja käytettiin myös paikallisjunaa, kun käytii Heurekassa. Siellä oli näyttely plastinoiduista ihmiskehoista (oikeista) ja elimistön toiminnasta.  Myös rottakoripallo oli kiva, myös sen takia, että sielä pääs istumaan...  Koko Heurekassa on tuolit aika kortilla. Jalat oli ihan muusia. 

Käväistiin myös Luonnontieteellisessä museossa pikakierroksella, kun se paikka menee käsittämättömän aikaisin kiinni. Maanantaina yritettiin ekan kerran ja se oli silloin suljettu, 

Kotiin  päästyä otin urakan kodinhoitohuoneesta, jossa oli lattiaremontti.  Siivosin ja pesin sen katosta lattiaan. Vähä oli ramu olo sen jälkeen.  Nyt ois tosiaan tarkotus inventoida vähä tavaraa vähemmäks..vaikeaa tulee olemaan.  Neule- yms. mallilehtiäkin on ihan julmetusti.  Vasta kun keksin, että vien tallin ullakolle varastoon osan, raaskin lajitella niitä vähä reilummalla kädellä. :) Ne kankaat on sitte vielä oottamassa tuomiotaan. Niitä ei voi viiä tallin ullakolle.  

Mukavaa helmikuun viimestä päivää, kalevalainen Suomen kansa.