Ehdin virkata ees yhen jutun Virkkausringin meneillään olevaan teemaan.

Virkkaa keittiöön

Kyseessä on välipitsi jääkaapin ja yläkaappien väliseen tilaan.

kalaverho.jpg

Mikähän tota blogilaskuria oikein vaivaa?? Ensin poistin vanhan  vahingossa, kun selaajien määrä oli  kadonnu.  Nyt kun laitoin uuen laskurin, niin se lakkas toimimasta. Onkohan Vuodatuksen roskapostiongelmilla jotain tekemistä tän kanssa, vai onko tää ....org.  -palvelu jotenkin sekasin? Onko muilla jotain selventävää tästä asiasta?  Ois kuitenkin kiva nähä kävijöiden määrä.

Ostin siis sohvan kesällä. Se tuli meille silloin elokuussa. Nyt eniten istuttu osa näyttää tältä!!!:

sohvakuvat%20002.jpg

Siis oikeesti!!! Nyt joku varmaan luulee, et tähän on pissattu! Kuukaus ollu käytössä ja istuin on tän näkönen! Ei ollu mikään halpa sohva ja piti olla parasta laatua kangaskin!  Suihkutin kuuliaisesti sitä kangassuoja-ainettakin, jota annettiin ostaessa mukaan!  Ärsyttää ihan älyttömästi.  Nyt pitäis lampsia sinne kauppaan ja valittaa. Ne tietysti alkaa korvata tätä yhtä sohvan osaa, mut kun samaa kulumaa on havaittavissa jo toisessakin osassa! Sohvahan pitäis laittaa vaihtoon ihan kokonaan! Tää on niin syvältä!

Nekku huutelee, että kuinka kauan se bloggaus oikein kestää.... on ehtiny virkata jo nyrkin kokosen palleron.... täytyy mennä..... Tanssitkin alkaa.....