Heräsin aamulla ikävään puhelinsoittoon (kukaan ei ole kuollut kuitenkaan onneksi), että olen ollu pahalla tuulella koko päivän. Nyt kun olen kierrelly kylillä, on hermot jo tasaantunu ja voin vain todeta että  asioilla on tapana järjestyä. Toivottavasti nytkin.

Kävin Robbarissa ja ostin

*miesten kauluspaidan, valkosen, koska tarvin sitä soittopuvun kanssa vappuna. Totesin muutama päivä sitte, että kaikissa vanhoissa on kaulus ihan keltanen....

*orvokkiamppeli piano-opelleni. Menen kohta tämän kevään viimeselle tunnille.

* supersetti shampoita, suihkugeelejä yms. puteleita (tänhän te varmaan halusitte tietää Jalka suussa)

Sitten menin kukkatarhalle ja ostin kukan hautausmaalle (Robbarissa ei löytyny mieluista).

Kirpparia ei voinu jättää väliin, vaikka ostomäärän takia jouduinkin jättämää kierroksen puolitiehen, kun en enää jaksanu kantaa koriani. Yllättynyt Tässä ostojani kevyemmästä päästä:

kirppis%20004.jpg

*vihertävänvalkea olkaintoppi, jossa takaosa trikoota, etuosassa pitsimäistä kangasta. Joudun hieman lyhentämää olkaimia. Oikeastaan ihmettelen, kenen hartiat on valmiiden toppien olkanauhojen tasolla, kun miä en löyä oikeita pituuksia koskaan! Taidan olla vaan pätkä.

*vasemmalla pystysuunnassa trikoopaita, jossa on helma epäsymmetrinen. Punavalkeat kuviot on kivoja. Sopivuus ei kyllä ollu nyt paras mahollinen. Pitää miettiä mitä tän kanssa teen.

*sinikuvioinen kangasmytty on kietaisuhame. Värit oli niin mukavat, että ostin ja aion katkaista sen puolesta välistä.

*oikealla näkyy mustaa, mut se on Robbarista löytämäni aivan ihqut sukkarileggingsit, joissa on kolme painonappia sääressä. Näitä voin käyttää lyhyemmän hameen, tai jonkin tunikan kanssa.

*vasemmalla on olevinaan tossa mustassa kohassa uuet aurinkolasini (eivät oo kirpparilta), jotka tulee silmälasien päälle. Minulla on aiemmin ollu aurinkolasit vahvuudella ja nyt ajattelin kokeilla näitä, niin ei tarvi vaihella silmälasien kanssa, kun menee ulkoa sisälle. Aurinkolasit vaan pois ja sisään.

kirppis%20001.jpg

*isot pötkylät oikealla on bambupaneeliverhot 2kpl/ 4e. Sijoituskohde vielä hämärän peitossa. Jalka suussa

*pienemmät bambutabletit, vain 20c /kpl. Pakko oli ostaa. Teen niistä jotain.

*Puinen leikkuulauta, jossa on tommonen kiva naru-puupalikka -kahva. Siitä tulee myös jotain kivaa. Ehkä vihreää, ehkä ei. Silmänisku

*keltanen "juusto" on Tini kääpiöhamsterille mökki. Olen ystävystyny sen kanssa jo vähäsen ja ostin sille lahjan.

*musta kalanruotopurkki tulee luultavasti taas neulatyynykäyttöön.

Unohin lähes kuvata tän viimesen:

kirppis.jpg

*kassikin on ihan kiva, mut sisävuoripussi on vähä kökkö. Mut hei! Nää napit! Puisia, värillisiä nappeja kassi pullollaan! Ja vain 3e!