Olen ihan sekasin, että mitä tässä nyt oikein pitäis tehä! Joulunallahan on kiirettä ja säpinää. Eli mitä! En voi viel siivoaakaan. No ehkä ens viikol kuitenkin. En oo ees leiponu mitään. Mitähän leipois? Koska en oikein osaa orientoitua, niin taidan mennä tästä kohta puoliin virkkailemaan. Jalka suussa

Viikonloppu meni työn merkeissä ja nyt ois pari vapaapäivää. Jouluna meneekin sitte kaikki päivät töissä. Onneks vaan aamuvuoroa kuitenkin. 

Meille on pihaan laitettu jouluvalot valtavaan sypressiimme, vai mikä tuija se puu nyt lieneekään. En oikein tiedä, kun se oli tässä jo kun me muutettiin parikymmentä vuotta sitten.

DSC03685.jpg

Toisenlainen puu onkin sitte ollu sisällä jo pari viikkoa.

Jive%20-huivi.jpg

Pieni koristesypressi, jossa kasvaa näköjään jotain vihreää sammalta. Itse asiassa se on Jivestä virkattu lenkkihuivi. Nekku kyl kysy, että mikäs tosta on tulossa? Sehän oli siis siinä vaiheessa jo valmis...  Ihan vaan kokeilin tulisko siitä hyvä lenkkihuivi, mut ei se ainakaan noin ohuena oo oikein kiva. Pitäis tehä enemmän lenkkejä, tai ottaa joku toinen lanka kaveriksi, tai ottaa tota Jiveä kaksinkertasena.

Kiitos Ihmiset kaikista kivoista kommenteista ja käynneistä! Tää aika menee kun siivillä ja kommentointi jää aina vähä hunningolle, mut tulen visiitille heti, kun on aikaa. 

Tonttuillaan!!