Kiitos kaikista kannustuskommenteista, joita laittelitte edelliseen postaukseen liittyen! Poika on tosiaan ihan kunnossa, mitä nyt lihakset vähä jumissa tömäyksestä. Se on kuitenkin pientä. Ens viikolla ois kuntotestausta armeija-asioihin liittyen, joten hieno homma, kun poika on kunnossa.

Tänä aamuna oli mahtava lumimyrsky, kun lähin pyörällä töihin. Onneks lunta ei ollu vielä tullu kinoksiin asti, muutoin kuin paikka paikoin.  Töissä tein ihan hullun jutun yhen asiakkaan nenän eessä; annoin hänelle kalkkitabletin, jonka kuvittelin olevan poretabletti ja pudotin sen hänen vesilasiinsa. Kumpikin katottiin mitä tapahtuu; miä vartuin poreita ja hän katto mitä ihmettä nyt oikein tapahtuu. Ei se ollukkaan pore! Se oli puru. Jalka suussa Sielä se tabletti pohjalla köllötti.  Aina oppii jotain uutta, kuten sen, että purutabletti ei ala poreilemaan, vaikka sen laittais veteen!

Käsitöissä piti sitte alottaa kahta hommaa, kun en osannu päättää.

aloiteltuja.jpg

Ylimmäinen musta on toisinto siitä mustasta villatakistani, koska tuttavani pyysi tekemään hänellekin sellasen (valmistumisesta ei oo mitään tietoa). En oikein jaksais tehä toista samanlaista, joten teen sitä vähän kerrallaan.

Alimmainen musta/ violetti on tuleva liivitunika, jollasen mallin näin kirjastosta lainaamassani Sinä osaat -lehessä. Musta lanka on Tennesseetä ja violetti Puro Batikia.  Näitä nyt sitte jonkin aikaa tästä etiäpäin tikuttelen.