lop%20004-normal.jpg

Nää pikkuset valmistu joitain aikoja sitte. Toi vasemman puoleinen oli siitä erikoinen ohje, että siinä on vain 2 kerrosta. En muista, että olisin koskaan tehny vastaavalla tavalla virkattua liinaa. Eka kerros on toi pylväsrivistö heti alkuympyrän tuntumassa ja toka kerros on sitte toi  kaikki muu.  Se tehtiin aina loitoten ympyrästä ja palaten samaa reittiä takaisin ja sitten toinen sakara.  Jotenkin erikoinen oli olevinaan tekniikaltaan.  

Näitä pieniä tallentelen nyt lootaan joulua odottelamaan. 

Nyt kun olen ollu lomalla, niin koko ajan on sellanen tunne, että pitäis saada jotain järkevää ja näkyvää tehtyä. En tunnetustikaan oo mikään siivousintoilija, joten ajatuksen isommasta siivouksesta olen saanu helposti työnnettyä taka-alalle. :)

Eilen kuitenkin innostuin pesemään jääkaapin ja kuiva-ainekaapin.  Toi kuiva-kaappi menee aina ihan sekasin jonkin aikaa siivouksen jälkeen. Kaupasta tulee kannettua ihan käsittämätöntä tavaraa, kilpaa miehen kanssa. Sieltä löytyy sitte monta samaa juttua, päiväykset ylittänyttä juttua ja jotain, mitä ei oo muistanu olevankaan.  

Koska olen tällanen listoja rakastava henkilö, keksinkin tehä kaapin oveen tällasen huomiolapun erityisen huonosti kuluvista tuotteista:

CHILIKASTIKETTA

DIPPIÄ JAUHE KS. PÄIVÄT

FALAFEL –MIX

HERNEITÄ, KUIVIA

KAKKU- JA MUFFINSSIMIX HETI!!!

KALA- YMS. VALMISKASTIKKEITA HIRVEÄSTI (KS. PÄIVÄT ENNEN KUIN OTAT)

KIKHERNEITÄ, KUIVIA

KINKKU-JUUSTO –PASTARIA HETI!!

KORPPUJAUHOT PURKISSA HETI!!!

LUUMUMARMELADIA

LÄMMIN KUPPEJA HETI!!!

MAISSIJAUHO

MAKEA CHILISINAPPI JÄÄKAAPISSA HETI!!!

PERUNAKUORRUTE

RANSKALAINEN SIPULIKEITTO HETI!!!

RUISHIUTALEET HETI!!!

SINAPPIA

SÄMPYLÄJAUHOJA  4.2.2014

TACO –KUORIA

TACOMAUSTETTA JAUHE

TACO-SOOSI 24.12.2013

TALKKUNAJAUHO 

TOMAATTINEN LIHAMAKARONIPATA HETI!!!

TURKINPIPPURIROUHE HETI!!!

VALKOSIPULIT JÄÄKAAPISSA HETI!!!

VANILJAKASTIKEJAUHE

VANILLIINIKREEMI HETI!!!

Ajattelin, että listan nähdessäni alan pohtia, mitä voisin käyttää seuraavaks.  Se on myös huomiolistana kauppaanmenijälle, että älä nyt enää kanna tätä tuotetta kotiin. Samoin pitää taas tarkemmin alkaa miettimään, mitä sieltä kaupasta oikein ostaa ja kannattaako ihan kaikkea ostaa, mitä näkee.  Eli ihan yleisjuttuja, mut välil pitää vaan ottaa itteään niskasta kiinni. :)