Täälä on ollu niin kiireitä, että ei oo ehtiny ees päivittämään!  Meillä on tehty remonttia keittiössä; vaihettu ikkunat ja tapettia seiniin. No ne on nyt tehty, mut siivous..... Voi pyhä lehmä miten hidasta se on. Kädet on jo ihan vetelät kun näänkin rätin tai mopin. Olen huomannu, että vaikka käsityöt rassaa hartioita ja käsiä, se on viel ok, mut kun yhtälöön lisätään jotain vähän erilaista käsirasitetta, on hartiat ja kädet ihan jumissa.  Koska oli remonttia, niin tavarat on tietty ihan väärissä paikoissa ja koska ne on ollu väärissä paikoissa, on ne toisetkin huoneet kun pommin jäliltä, ku ei oo päässy siivoo.

Tää näyttöviikko ja siihen liittyvät VALTAISAT kirjalliset työt on silti ollu koko ajan päälimmäisinä mielessä. Olen onneks alottanu ajoissa ja saanu paljo valmistakin, mut silti on vielä tekemätöntä miettimistä ja kirjottamista ihan riittävästi. Näytttö on siis ens viikolla. Seuraavalla viel arviointikeskustelu, johon pitää kirjottaa viel itsearviointi. Sen jälkeen meikäläinen huokasee helpotuksesta sen osalta. Siltä osin tää on "helppoo", kun teen näyttöö omalla työpaikalla, eli omissa töissäni, mut pitäähän ne kaikki saada paperille ja suunnitelmia ja tutkimusten esittelyä ja esitelmän pitoa ja, ja, ja, ja .....  Olen siis jo nyt varma, että läpihän tää menee, kun on tuttu paikka ja asiakkaat ja olen panostanu tähän tosi paljo. Sitä kun aikuisena opiskelee, niin siihen suhtautuu ihan eri tavalla kun nuorena.  Toisaalta tää on ollu erityisen raskasta, kun on se oma työpaikka. Sielä ei voi pistää aivoja narikkaan muulta, kun näyttöön liittyvältä.  Meillä on eletty jo pitkään muutosten aikaa ja tää kevät on todella yhtä mullistusta uusien asioiden suhteen. No pitikö sitte lähtee opiskelee ja ottaa viel tääkin näyttö ristiksee??  Piti! Viime syksynä tuntu just siltä, että lähettävä on. Sillon en viel tienny näytöstä ja se on itse asiassa täysin vapaaehtonenkin minulle. Mottoni on kuitenkin tulta päin ja siltä osin aionkin tehä kaiken, mihin oon kerran pääni pistäny!!! Niih! Että tsemppiä vaan itelleni näyttöön!  

Jollain sitä pitää pitää ittesä "rauhallisena", eikä vaipuu epätoivoon, josta tulee vaan hirveä stressi. Auttaa, kun kirjottaa vaikka tommosen tsemppauspuheen itelleen!

No oonhan miä iltasella tehny noita käsitöitäkin. Valmistunu on yks pipo ja lukuisa määrä vielä persoonattomia eläimiä pääsiäismyyjäisiin. Yhtä kivaa liiivimalliakin aloin virkkailee. Saa nähä onnistuuko.

Kiitos Ihanat Ihmiset kommenteista ja vierailuista ja sorry kun en ihmeemmin oo ehtiny vierailemaan teiän blogeissa tän hässäkän takia. Mut hei! Kyllä tää elämä tästä taas tasaantuu ja aika ei oo sit enää niin kortilla. Ainakaan joka päivä.