Olen joskus kauan sitte yrittäny tehä jotain kuvaa/ kuviota jälkipistoilla neuleeseen ja todennu, että se ei oo min juttu. Nyt kuitenkin näin kiva  pipomallin ja mieli teki kokeilla, josko kuitenkin tämän lajinkin vois oppia.  

Tein  Isoveljestä mustan pipon, joka ei kyl oo ohjeen mukanen,  mut kuvio on otettu Suuri Käsityö -lehen numerosta 8/2013.  Siinä on punanen pipo ja punanen lintu, kuten tällä malli on mahdollista tehä. Molemmat samaa väriä. No. Minulta toivottiin kuitenkin mustaa pipoa. Tästä johtui, että linnunkin tuli olla musta. Kattelin lintusten kuvia ja värejä netissä ja päädyin kokeilemaan. 

ap%20006-normal.jpg

En kyl oo yhtään tyytyväinen tähän kuvan toteutukseen. Nyt te taitavat päälipistelijät, antakaahan jotain vinkkejä!  Tää on tosiaan kun parsittu. 

Se joka tätä pyysi ei halunnutkaan lopulta mustaa lintua ja pipoa, vaan punaisen linnun ja mustan pipon. No eihän sitä tällä mallilla pysty ees totetuttamaan, kun kuvio on vain ääriviivat. Sain kuitenkin pipon kaupattua naapurin miehelle, joka aina irvistelee minulle. Kysyin, ostaisiko tämä pipon, kun hänellä on ainoastaan niin suuri pää, kuin tähän pipoon vaaditaan (pääsinpäs vähän irvistelemään takaisin ;D ). Hän otti tämän kohteliaisuutena, että olin tehnyt kerrankin riittävän ison neuleen ja osti sen kannatuksen vuoksi pois.  

Että semmonen pipotarina tällä kertaa. Kyllä meillä on ihan hyvät välit naapureiden kanssa, mutta tässä tapauksessa keskustelu kulkee aina hieman omituisilla raiteilla, ilman pahaa tarkoitusta. 

Eilen sain pari luumupuuntainta kyläreissulta ja istutin ne pihaan. Oikein odotan, mitä naapuri nyt sanoo, kun on toivotellut jäniksiä tervetulleeksi jo pitkään, keväisten omenapuunistutusten jälkeen. ;)