Eri blogeissa pyörii nyt se Ristipisto hassutus -tempaus. Aikani niitä töitä kattelin ja sit piti vääntää taas se oma saksanhirvetkin esiin. Lomallahan sitä voi vaikka tehä vähän ristopistojakin. Edellisessä kuvassa työ näytti tältä. Täytyy sanoa, että on tää nyt vähä kait edistynykkin. Minusta on kyl epäreilua, että  pitää pistellä valkosia ristoja valkoselle pohjalle. Muutenkin etenee hitaasti!

11.1.2011.jpg

Noi vasemmanpuoliset saksanhirvet on aika selviä jo.  OIkealla taas toi erittäin äkäsen näkönen keskimmäinen eläin voi vielä olla vaikka  joku vihanen härkä ja sen vasemmalla puolella vaikka strutsi. Oikealla piilottelee joku ujompi yksilö. 

Miten voikin jatkuvasti törmätä siihe, että on laskenu väärin niiden  pistojen paikkoja! Sit ne viereen tulevat täytyy pistellä sinne, missä tilaa on! Ärsyttävää. Tänä aamuna alotin tekemään tonne vasemmalle tota puunrunkoa, kunnes tajusin, että tekemäni merkki oli muuttunu matkalla toiseksi, vaikka ne oli molemmat sinisiä.  Minul on varmaan jonkinasteinen lukihäiriö. Ja ristopistot ON minulle hankalia. Mikä niissä sitte kuitenkin vetää puoleensa? Ainakin vaihekuvat on kivoja. Minusta.