Pitkin syksyä oon neulonu näit pitkii sukkia. Sovitusten välillä oon tehny kaikenlaista muuta. Loppua kohti meinas puhti hiipua ja terän tekeminen kesti kaikkein pisimpään. 

20141121_162348.jpg

Lanka on Nallea kolmosen puikoilla. Määrää en muistanu punnita lopuksi. Silmukkamääriä otin Novitan sivuilta yksistä pitkistä sukista, mut siitä eteenpäin tein omin nokkineni. Resorin jälkeen tein nauhoja varten reikiä. Sen jälkeen alotin sukkien sivuissa muutamien silmukoiden resorin, joka kulki eri levysenä nilkkaan asti. Terä on sileää. Tein molempia sukkia yhtä aikaa, niin tiesin, missä olin tehny mitäkin silmukan vähennyksiä ja värin vaihtoja.   Raidoitus on muutenkin nopeaa neuloa. Näyttää niin kun sukka etenis vauhilla. Nyt vaihoin väriä aina sukan päällä, ettei sukan pohjaan ois jääny lankojen päättelystä tuntuvia rantuja.  Tuntuuko se muiden jalan alla? Min ainakin. Taidan olla "prinsessa ja herne" -tyylinen henkilö. :)

Tääläkin on nyt sitte lunta. Saa nähä pysyykö. Vielä puuttuis min pyöräilytavotteestani 12 kilsaa. Olen vähä laiskistunu näin loppuvuonna, kun tavote vaikutti niin helpolta. Suurin osa täytty jo aikoja sitte. Kun saan kilsat täyteen, vien pyörän huoltoon. Luulisin, että siel ei oo tähä aikaa vuodesta ees ruuhkaakaan. :)