c%20002-normal.jpg

Nyt olen hommannu 3 kertaa peräkärrillä kiviä pihaan. Noi etualan laatanpalat ei liity asiaan, vaan purkasin yhen vanhan kukkapenkin reunat innoissani. Nyt on ihan käsittämätön maanisvaihe meneillään. Sain miehen suostuteltua tilaamaan 10 kuutiota kivimursketta pihaan, koska kukkapenkkijuttu laajeni pieneen sora-alueeseen sen vieressä. Tarvin myös kukkapenkin pohjaan hiekkaa. Nyt penkki on tässä vaiheessa, mut jotain pitää taas tehä, kun ei näytä kivalta. Seuraavaks aion siirtää reunuskiviä kauemmas, eli levittää penkkiä, jolloin saan myös nostettua vähän vielä korkeutta ja saan ton kekomaisuuden pois. 

Jos joku ihmettelee tätä kuvaa, niin multavaiheeseen en oo päässy viel ollenkaan. Eilen mätin työpäivän jälkeen 3 tuntia hiekkaa ja kiviä. Tänään on ollu äitienpäivänviettoa, enkä oo menny kaivelemaan. 

Nekku istutteli taimia, joitaolen ostellu.

c%20003-normal.jpg

Ostin pari minitomaattia, persiljaa ja jättisipulia. Lisäks sisälle salviaa ja steviaa. Yritän opetella käyttämään enempi yrttejä. Basilikasta on tullu minulle ehoton suosikki. Sitä on aina kotona.

Nekku istutti myös Lumivalkon ja Ruusunpunan.

c%20004-normal.jpg

Nyt vaan ootellaan sitä karhuprinssiä, niinku siinä sadussa. :)

On vähä neulottukin...

c%20006-normal.jpg

Ai mikäkö? No eihän meikäläinen taida enää muuta osatakaan tehä, kun niitä pitkiä liivejä...

Ootteko muuten kuullu, että Pingviini -tuutit ei ookkaan enää Valion tekemiä??? Mies laitto Valiolle postia, kun tuutit on puolet pienempiä, kun mitä pakkaus antaa ymmärtää ja otti oikein kuvan. Muut kotona olleet maut oli ihan normikokosia. Valiolta tuli viestiä, että he eivät niitä tee, vaan valituksen voi laittaa Nestlelle. No siellä sitte kerrottiin että he välittävät valituksen valmistajalle!!!   Missä se valmistaja siis on? Onko se enää ees Suomessa???? Kovasti ihmettelen.

Mut hei!!!! Nyt alkaa Euroviisu -viikko!!! Meikäläisen vuoden kohokohta!!.