Aika menee taas kun iltamissa, tosin ennemminkin työn merkeissä.  Pääsin viime viikolla tekemään yövuoron! Se oli tosi kivaa vaihtelua. Olen ollu samassa työpaikassa (pieniä poikkeuksia lukuunottamatta) jo yli 20 vuotta, enkä oo tehny sielä yhtään yövuoroa. Meillä on vakiyököt ja niillä melko vakisijaiset. Osuin olemaan oikeassa paikassa, kun tuli hätäkysely yöksi. Tosin olin silloin aamuvuorossa ja kotona pyörähtämisen jälkeen menin taas yöksi. Valvominenkaan ei tehny tiukkaa. Lisäksi me neulottiin sukkia toisen yökön kanssa. Hymy Yövuorosta sai ihan uuen perspektiivin meiän työhön.

Pojalta meni armeijaan haku ihan lyttyyn, kun se kolarissa tärähtäny jalka alko temppuilemaan. Joutu tulemaan kotiin. Varsinainen armeijaan meno onkin vasta heinäkuussa, mut tää oli tämmönen erikoisjuttu.  Tää oli nyt varmaan jotain kohtalon oikkua, että piti olla se kolari just näihin aikoihin. Ehkä tulevaisuudessa on jotain muuta, joka onkin parempi juttu. Ainakin toivotaan niin.

Menin sitte itekin vetämään lipat pyörän kanssa. Töihin mennessä. Ja just yhen jalankulkijan nenän eessä... Kun aina mietitään, että näkiks kukaan. No nyt ainakin näki. Se kysy, että sattuko ja miä urhoollisesti nilkutin töihin päin ja vakuutin, että ei sattunu. Polvi on jossain asennossa vähä hellä, mut kestää muuten ihan perusolemisen ja sen pyöräilynkin (pitihän sieltä vielä päivällä kotiinkin tulla! ).

Tunika etenee kivasti, mut hitaahkosti, kun on suht ohutta lankaa. Olen kuitenkin jo yli vyötärön, alhaalta alotettuna.  Olen miettiny noita ufoutuneita käsitöitäni, että pitäisköhän niitä alkaa purkamaan, kun ei ne houkuttele sitte yhtään. Ärsyttää sekin, kun niihin törmää vähän väliä tuola hyllyssä. 

Jotain kivaa pitäis keksiä pääsiäismyyjäisiinkin. Viime vuonna tein niitä kukkokanoja, mut nyt ei samoja viitti enää tehä. Luulin, että näitä myyjäisiäkään ei enää ole, kun tyttö on taas vuoden vanhempi, mut nyt niihin osallistuvia luokkia on lisätty. Mahtavaa. En haluis sille leipomislinjallekaan lähteä. Pienet virkatut liinat ei viime vuonnakaan menny kaupaks, joten niitä ei kannata tehä.  Yritin yhtä kirjanmerkkiä, mut ei se oikein innostanu. Lisäksi alotin päälystää yhtä purkkia, mut sekin jäi kesken.  Eihän ne myytävät tarvi olla mistään langastakaan tehtyjä. Voishan sinne tehä korujakin, tai ommella jotain. Inspiraatiot on vähä hukassa.

Tänää käytii kahella kirpparilla ja löyty HYVÄÄ TAVARAA JA HALVALLA!!! Alotetaapa tästä kuvasta.

kirppiskamaa.jpg

*luistimet VAIN 5 EUROA!!!!!  yleensä käytetyistä joutuu maksamaan vähintään kympin ja nää on tosi siistit. Kun Nekun nykyset luistimet jää pieniksi, niin sitten voi ottaa käytöön nää.

*puinen juttu taas..Jalka suussa vihreä maali odottelee. Tää on maustepurkkiteline, mut keksintö oottaa vielä keksiintymistään, eli mitä siitä lopulta tulee, on vielä arvotus. JA VAIN 1 EURO

*kirjoja; Susikoira Roi ja kahvilan arvoitus, Liza Marklundin Studio Sex ja HALPA käsityökirjakin; Tine Solheim ja Leikkiä langoilla (siellä on kaikkea erikoista ja inspiroivaa)

*Pussissa HALVALLA Novitan Capri -lankaa, josta ei tosin mitään varsinaista työtä viiti tehä noiden härpäkkeiden takia, mut ajattelinkin niitä efektilangoiksi johonkin työhön.

*kansio lehdille uudet Aku Ankat pyörii joka paikassa. Ny ne voi laittaa suoraan koteloon. (ei kuvaa)

*CD-levy; Tuomari Nurmio ja Lasten mehuhetki!!  Wau mitä nostalgiaa!!!(ei kuvaa)

*vielä HALPOJA vaatteita Nekun kokoa; kesäks löyty polvipituset farkkusortsit (ei kuvaa) ja aivan ihana paljettikoristeltu tunikapituinen vaate. Meillä neiti on kaiken kiiltävän perään...

Ja%20Tini.jpg

Tini halus vielä ihan omaankin kuvaan.

Tini%20ihmettelee.jpg