Suurkiitokset onnitteluistanne!

Ensin jännitettiin, että tuleeko ylioppilasjuhlat. Nyt kun tiedetään, että ne tulee, niin jännittää, että miten ne saa järjestettyä. Olin ajatellu, että teen ite kaiken, mut etukäteen on vaikea tehä kakkuja yms. ja parille viime päivälle jäisi valtavasti tekemistä. Ilmeisesti me otetaan täykkärit ja voikkarit jostain muualta (täykkäreistä en vielä tiiä mistä) ja tehään muut jutut ite.

No minun piti tietysti kokeilla uuella ohjeella lihapullia. Tältä näyttävät Nacho -lihapullat:

nacho%20-lihapullat.jpg

Ihan hyviä, mut ei kuulemma riittävän hyviä. Ohje näihin löytyy täältä.  Mies on nyt ilmottautunu lihapullaleipuriksi. Silmänisku

Kokeilin myös Paholaisen kakkua, kun sitä on niin kovasti kehuttu.

paholaisen%20kakku.jpg

Täytyy sanoa, että ei ole oikein minun makuuni, tai sitte tein jotain väärin. Tänhän ois voinu kuorruttaakin, mut nyt on jo niin makeaa, että kulmahampaita imeltää. Ohje löytyy ainakin täältä. Helppo tehä kylläkin.

Ette kuulkaa usko miten paljo voi palaa euroja, kun menee kahen nuoren miehen kanssa pukukauppaan!!!!  Onneks olen polkenu koko vuoden pyörällä töissä ja säästäny bensarahat! Yllättynyt Jos nyt näin haluaa asian ilmaista.

Olen saanu jo kaks vapaaehtoista kahvinkaatajaa/ yleisnaista apulaisiksi ylppärijuhliin. Kiitos jo etukäteen!  Niin ja meillehän tulee siivousfirmasta siivooja reilun viikon päästä! Ihanata ylellisyyttä (saimme siis lahjakortin ikkunafirmalta). Kyllä tätä hommaa silti riittää vielä itellekin tehtäväksi. Päättämätön Nyt yritän alkajaisiksi selvitä tästä 12 päivän työputkesta. Tää taitaakin jo olla ennätys. Sitte alotan viikon loman.

Hellurei taas. (neulemekkokin on jo viimeistelyä vaille valmis, mut ilettää kuvata sitä, kun sen "täyte" on hieman liian pullea).