Tuli joku hirmuinen maalausvimma!  Kesäisestä tarjotinprojektista jäi reilusti vihreäsävystä maalia. Kirppikseltä löysin aiemmin puisen kehikkolootan. Nyt löyty puinen leipälaatikko nostettavalla kannella.  Maalaaminen alko saman tien. Vedin leipälootaan pari kerrosta maalia ja sitten leikkasin vanhasta tapettirullasta tommosta vaaleaa kuviota liuskat, jotka kiinnitin Decoupage -lakalla lootan yläosaan. Vedin vielä kaks kerrosta sisälakkaa koko komeuden päälle.  Meil on ollu kännyköiden latureita yms. krääsää avokorissa keittiön yhellä työtasolla. Nyt piilotin ne tänne lootaan. 

9%20Syyskuu.jpg

Maalia sai myös pojan koulussa muinoin tekemä servettiteline. Maalia päälle vaan ja Nekun valitsemat koiran kuvat pintaan.  Alaosaan nuottiviivastoa. Eteisestä irtos aika kivuttomasti avainnaulakko. Uutta ilmettä sillekin ja pikkuisia tähtitarroja lakan alle.

Nyt saa maalia suurin piirtein kaikki, mihin mielikuvitus sitä käskee laittaa.  Ja sitä maalia vaan riittää ja riittää!!  Tulos on vielä naulakko, ilmotustaulun reunat, pari pikku taulua ja kehikkoloota. Tää on tosi kivaa!

Lankakäsityötkin pikkuhiljaa etenee, mut ei oo mitään valmista. On niin monta keskenerästäkin, että eihän ne valmistu ikinä!