Toiset karhut. 

2016-06-21%2020.05.13.jpg

Koska aiemmin neulotut, alla olevat sukat ja nämä uuet on menossa samaan perheeseen, piti toisiin tehä jotain, mikä erottaa parit toisistaan. Laitoin keltaisen viirun kuvion ylä- ja alapuolelle. Nyt kun näitä kattoo, on toi raitaisempi versio minusta mukavampi.  

Eka pari oli prototyyppi, joten toisessa pääsi vähän parantelemaan kokoa. Edelleen aloitin 14 silmukalla/ puikko (kokoa 4). Lisäsin ennen kuviota joka toiselle puikolle yhden silmukan, jotta kuvio täsmäisi. Kuvion jälkeen kavensin sen yhden silmukan pois ja 5 kerroksen välein myös joka toiselta puikolta 1 silmukan. Ennen nilkan joustinta siis jälleen 14 s/ puikko. Kiilakavennusten yhteydessä kavensin silmukkamäärän 13 silmukkaan/ puikko. Näin jalkaterästä tuli mukavasti kapeampi. 7-veljestä -lankaa kului nyt 190g, eli 10 g vähemmän, kuin ekoissa.  Nämä tiedot nyt siis lähinnä itselleni muistiin. 

Ekat työpäivät on olleet suht koht rauhallisia, vaikkakin totutun lomarytmin jälkeen työnteko on tuntunut jotenkin raskaalta. Päiväunet on maistunu molempina päivinä. :)  En koskaan ole ollu aamuvuoroihmisiä muutenkaan.   Päiväunet on kyllä siitä huono juttu, että ne tuppaa aina venähtämään ja "käyntiin lähteminen" niiden jälkeen on tosi tahmasta.  Yöuniin ne ei minulla juurikaan vaikuta. 

Mukavaa juhannusta kaikille! Vieläkin tuntuu omituiselta, että juhannus on edelleenkin edessä päin. :) Nyt ei voi ainakaan sanoa, että Suomen kesä on lyhyt!