No niin! Ei tullu voittoa ei! Yllättynyt Niistä Euroviisuista nimittäin. Tuli kuitenkin kansainvälisen lehdistön palkinto Suomelle! Onhan sekin jotain. Suomi oli ollu oman semifinaalinsa kolmanneks paras pisteissä. Oikeastaan on homma jo vedetty kotiin, kun Suomi pääs finaaliin. Kyllä Oskar teki parhaansa ja laulukin on soinu koko päivän päässäni.  Voittajamaasta, Azerbaitzanista, en aio sanoa enää mitään. Se ei todellakaan ollu minun suosikkini.  Ens vuonna kuitenkin kisat siellä. 

Olen  muuten huomannu, että kirjotan välillä kirjakielellä ja välillä puhekielellä. En osaa näköjään päättää. Olen kirjotellu niitä opiskelijoiden arviointipapereita ja nehän pitää tehä siivosti. Taitaa tarttua tännekin. Jalka suussa

Vanha rukinpyöräni näyttä nykyisin tältä.

rukinpy%C3%B6r%C3%A4.jpg

Aika kesäinen, eikös vaan? Se roikkuu siis ketjuilla katosta.

Kirpparilta löytyneitä bambu -paneeliverhoja sovittelin vaivihkaa olkkariin kapoiksi ja niistä tulikin kivat! Valo vilkkuu kivasti läpi ja väri sopii sekä kattopaneeleihin, että lattiamattoon.  Nää on kyllä taas niin ihmeelliset varmaan niiden mielestä, jotka meille sattuu poikkeamaan. Edelliset oli ne paperinarusta neulotut.  Kaikki käy, kunhan se ei oo mitään tavallista!

bambuverho.jpg

Tänään ollaan  Nekun kanssa työstetty uretaanilevyä. Meillä on siihen suunnitelma. Meidän tarvis myös maalata sitä ja nyt kysynkin teiltä, että onko kokemuksia uretaanilevyn maalaamisesta? Millä onnistuu? Kokeilin äsken pieneen palaan ihan kilikili -spraymaalia autotallista, mut levy sulaa sitä mukaa, kun maali leviää.