No hep!

Vähä hikistä on olla töissä näillä lämpötiloilla. Toisaalta tää ei oo minusta vielä saavuttanu sitä helleaaltoa, joka oli esim. viime kesänä. Silloin tuntu ainakin siltä, että kun kättä hieman heilautti, niin oli ihan hiessä yltä päältä. Nyt on vielä ihan menettelevää, etenkin aamusta ja aamupäivästä.

Postauksessa ei ole kyse sinisestä suklaalevystä, joka sekin ois kyllä aikas kiva juttu. Värjäsin pesukoneellisen valkosia, hieman harmaantuneita, osin jopa pinttyneitä, T-paitoja sinisiksi.  Väri levis 95%:sesti hyvin. Joissain vaatteissa on pienen pieniä tummemman sinisiä laikkuja.  Sävy on kuitenkin hyvä.

Tini%20ja%20muu%20001.jpg

Halusin itelleni kesänilkkikset. Tein ne Nalle Sinikellosta. Nyt vain on niin, että joutunen luopumaan niistä lähiaikoina. Siksi alotinkin toiset. Tosin eriväristä.

KUVAA EI LÖYDY...

Koko on n.38, puikot nro 3, 14 silmukkaa per puikko ja langan menekki 55g.  Kokeilin mummo-vainaan neuvoa ja tein sivukavennusten jälkeen ja päkiän kohalla sukan pohjapuikoilla 2 ylimäärästä kerrosta. Istuvuuden takia. Ei pöllömpi idea sekään.  Kuvittelin alottaneeni raidat samoin kuin ekassa sukassa, mut en ottanu huomioon, että langassa oli jos jonkinväristä sinisävyä, eli pieleen meni. Pääosin samannäköset kuitenkin.

Ja vielä uusi sininen, kesäisempi sivupohja Tuunarilta. Kiitos!

1252911811_img-d41d8cd98f00b204e9800998e