Pientä tuuletuksentarvetta on ollu eilisestä lähtien. Löysin töissä vihdoin sopivan rakosen käydä tekemässä lääkehoidon lupatentin ja sepä meni läpi!! Ihan loistavaa. Lääkelaskuissahan ei saa olle yhtään virhettä, teoriaosassa saa olla 2 ja minulla oli 1, joten lupa hallussa seuraavat 5 vuotta.  Aikamoiset teoriamäärät piti ensin lukea ja lääkelaskuihin jäin jopa vähä koukkuun. Tuli mieleen ihan sanaristikot; niitä kun alottaa tekemään, on aina vaan jatkettava, kunnes kyllästyy. Meillä oli yhes vaiheessa laskettuja papereita keittiössä kuleksimassa hirveät määrät. 

Nekku haluskin tän uuen tuubihuivin (kukaan ei vieläkään selvittäny minulle mikä on tuubin ja lenkkihuivin ero, joten käytän sujuvasti molempia nimiä). Se on hyvä juttu, sillä miä en ite tästä väristä oikein tykkää ja nyt miä sain sen edellisen sinisen. 

Ehkä se oli joku enne, kun otin kuvan siitä sinisestä omassa kaulassa.  Tää huivi on tehty Novitan Hawaiji -langasta, jota kulu 2 kerää. Puikot oli kokoa 8. En ollu aiemmin oikein osannut käyttää tätä lankaa mihinkään, mut tähän se sopii oikein hyvin. 

Olin eilen niin energinen, että kun näin lehessä ilmotuksen kirpparista, joka pidetään ens lauantaina, varasin paikan!  Se on siis semmonen aamupäivän juttu, jonne mennään ite myymään. Minul on ihan hirveesti kirpparikamaa, mut en oo koskaan saanu varattua sitä viikon pätkää isolle kirpparille. Inhoan sitä hintalappujen laittamista ja edestakas raahaamista ja sitä, että välil täytyy käydä järjestelemässä pöytää. Tää on nyt tämmönen kevytkirppari. 

Ja vielä muistutus arvonnasta, joka jatkuu vielä viikonlopun, eli tämän kuun loppuun.